Succesul Denisei Tănase. Cum a devenit milionară în trei ani: „În primele 8 luni nu am avut niciun angajat”

În vârstă de 34 de ani, Denisa Tănase e cunoscută publicului larg drept Denisa de la Bambi. Aceasta s-a lăsat de cântat și a devenit femeie de afaceri. Este milionară, deține un brand de succes, multe magazine în Europa. Acum a spus succesul afacerii sale.

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și Simplu', Denisa Tănase a vorbit despre succesul ei din ultimii trei ani. Aceasta are o afacere cu parfumuri și creme, o afacere care îi merge de minune și din care câștigă bani frumoși. În prezent, cifra de afaceri este de 4 milioane de euro. Totul a început cu o investiție de 500 de euro.

„În primele 8 luni nu am avut niciun angajat. Lucram din mansarda firmei lui Mircea. Mi-a făcut și mie o măsuță, iar de acolo livram colete', a spus Denisa.

Vedeta are peste 40 de parfumerii deschise în Europa. „Secretul reușitei este în primul rând foarte multă muncă. Și când spun foarte multă, mă refer la muncă, zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat. Am avut familia lângă mine. Pe soțul meu, pe sora mea, iar atunci mi-a fost mai ușor. În multe lucruri, soțul meu m-a și împins din spate, el este cel care m-a sfătuit să îmi asum anumite riscuri și am avut rezultatele acestea', a declarat vedeta în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

denisa-tanase-milionara-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Conform fanatik.ro, firma deținută de Denisa de la Bambi a ajuns la o cifră de afaceri în 2020 de 10.939.810 lei. Profitul a fost pe măsură, adică 3.514.084, aproximativ 700.000 de euro. În doi ani, aceasta ar fi câștigat aproximativ un milion de euro.

„Nu ai nevoie de bani ca să începi un business. Cel mai important este mindset-ul', a mai spus ea pe Youtube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete