Larisa Iordache, pe mâna medicilor: „Ce urmează mă sperie”

Larisa Iordache a trecut în urmă cu patru ani printr-un moment extrem de dificil. În timpul Campionatelor Mondiale de la Montreal, gimnasta a avut o accidentare la piciorul stâng, mai exact la tendonul lui Ahile.

Larisa Iordache a participat în 2017 la Campionatele Mondiale de la Montreal, însă un accident nefericit i-a pus capac, astfel ea suferind o accidentare la piciorul stâng în urma căreia a fost nevoită să treacă prin șase intervenții.

Astăzi, 3 decembrie, celebra sportivă va intra din nou în sala de operații și speră din toată inima ca aceasta să fie ultima oară. Larisa Iordache și-a anunțat fanii că se află la Viena, însă nu intervenția în sine o sperie, ci perioada imediat următoare care va presupune multă muncă, răbdare și recuperare.

„Cu una în plus sau cu una in minus cam tot aia e…Pentru mine azi este o zi destul de ciudată, sunt la Viena și urmează să intru in operație pentru a scapa de durerea de la gleznă. A 7-a operație, nu-i chiar ușor, dar nu mă plâng!

Știu că ăsta este un pas foarte simplu în vindecarea gleznei mele, dar ce urmează ma sperie mai tare (cârje, recuperare, etc.) dar măcar o sa fiu stăpână pe piciorul meu și nu o să mai îmi creeze probleme', a fost mesajul gimnastei pe rețelele de socializare.

Frumoasa sportivă a trecut anul acesta printr-o suferință imensă când și-a pierdut mama. Aceasta suferea de foarte mult timp de cancer, însă starea sa de sănătatea din ultimele zile de viață devenise din ce în ce mai gravă. Durerea fizică pe care o va resimți acum în urma unei noi intervenții la picior nu se compară cu cea sufletească, motiv pentru care Larisa Iordache a fost o bună perioadă de timp afectată destul de mult după dispariția mult prea devreme a celei care i-a dat viață.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete