Speak a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Adelina Pestrițu: „Nu mai cred în împăcare”

Adelina Pestritu si SpeakSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Speak este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. A avut o relație intensă cu Adelina Pestrițu și toată lumea credea că se va ajunge la căsătorie. Cu toate acestea, realitatea a fost cu totul alta. Cei doi s-au despărțit subit, când nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Invitat în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', de la Antena Stars, Speak a vorbit deschis despre fostele lui relații și despre cât este de sensibil.

Speak a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Adelina Pestrițu

Dincolo de aparențe, Speak este un bărbat sensibil, care nu se sfiește să recunoască în public că plânge ori de câte ori ceva îl emoționează. Artistul susține că lacrimile nu fac un bărbat să fie mai puțin bărbat.

„Eu sunt un băiat care plânge. Nu mi se pare nimic rușinos în asta. Sunt un om normal. Eu plâng și la filme. Plâng. Nu știu cum mă percep pe mine oamenii, dar eu sunt normal. Și am plâns de mai multe ori în brațele unei femei. Sunt foarte sincer', a mărturisit Speak.

Artistul este de părere că atunci când o relație se surpă este inutil să faci sacrificii și compromisuri pentru a o salva.

„Odată ce s-a rupt o relație este foarte greu s-o repari. Și înainte de ultima relație, am mai avut relații de lungă durată, s-au mai rupt, ne-am împăcat și tot așa. Doar că după ce s-a rupt, s-a rupt, orice a fost în zadar. Nu mai cred în împăcare', a mai spus Speak.

Care este motivul pentru care Speak refuză să vorbească în public despre despărțirea de Adelina Pestrițu și care este părerea lui despre căsătorie, telespectatorii vor afla în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', difuzată sâmbătă, la Antena Stars.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Speak și Adelina Pestrițu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Adelina Pestriţu este veveriţa Andie, în „Nut Job 2: Goana după alune'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete