Cum arată mama lui Alex Velea? La o asemenea apariție sigur nu te așteptai

 

Pe Alex Velea îl știe toată lumea, însă nimeni nu s-a întrebat vreodată cum arată mama lui. Ei bine, femeia care i-a dat viață l-a însoțit pentru prima dată, într-un platou de televiziune.

Alex Velea a participat la prima ediție a emisiunii „Aici eu sunt vedetă', pentru a-i pune în dificultate pe Mihaela Cernea, Andrei Duban și Ionuț Iftimoaie, primele trei celebrități invitate alături de copiii lor în show-ul de la Antena 1.

Cum arată mama lui Alex Velea?

Alex a venit împreună cu mama sa, iar aceasta a povestit o întâmplare din copilăria fiului său. Întâmplarea a fost povestită până la un anumit punct, deznodământul urmând a fi ghicit de cei trei părinți celebri din platou. Cine ghicește varianta corectă, va câștiga punctele puse în joc la această probă.

Cu acest prilej, doamna Velea a dezvăluit faptul că micul Alex era un mare colecționar de „vietăți care circulă prin iarbă', respectiv șopârle, gușteri, dar și de insecte precum bondarii. Cum într-una din zile, Alex a plecat de-acasă cu intenția de a-și mări colecția și a „uitat' să se întoarcă, mama s-a dus să-l caute disperată. Ce s-a întâmplat mai departe, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi seara.

La „Aici eu sunt vedeta”, echipele părinte-copil se vor confrunta cu întrebări legate de viața de familie, iar răspunsurile copiilor vor fi, de cele mai multe ori, surprinzătoare, căci se vor dezvălui secrete stânjenitoare, se vor da pe față obiceiuri ciudate și se vor povesti întâmplări intime. Totul pentru o cauză nobilă, căci premiul pe care îl va obține echipa câștigătoare va fi donat unor oameni aflați în nevoie.

Pentru a vedea cum arată mama lui Alex Velea deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Citește și:

Mama Antoniei a ajuns de urgenţă la spital! În ce stare se află Denise Iacobescu

De ce s-au despărțit, de fapt, Antonia și Vincenzo Castellano? Italianul a spus adevărul

Antonia a plecat în Italia să-și vadă fetița! Când a ajuns, a rămas surprinsă de cum a gasit-o pe Maya

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete