Soția lui Tudor de la Fly Project, afectată de depresia postnatală

Depresia postnatală afectează tot mai multe mămici, iar vedetele nu fac excepție la acest capitol. După ce în urmă cu o lună a născut o fetiță perfect sănătoasă, Anamaria Stancu Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project, a suferit de pe urma depresiei. 

Chiar dacă venirea pe lume a unui copil este un eveniment fericit, pentru mămici această nouă responsabilitate se poate dovedi copleșitoare, multe dintre ele ajungând să cedeze psihic. Astfel, imediat după naștere, femeile pot dezvolta un tip de depresie numit depresie postpartum, care se manifestă prin pierderea apetitului alimentar, stări de anxietate sau dificultăți de concentrare.

Pentru că își dorește ca totul să fie perfect atunci când vine vorba despre fetița ei, soția lui Tudor de la Fly Project a mărturisit că s-a confruntat cu o mică depresie, însă sprijinul celor din jur a fost foarte important în procesul de vindecare.

“Tudor a ținut-o pe Ilinca în brațe fix de două ori și nu mai mult de un minut. Sunt încăpățânată și vreau să o alăptez minimum 6 luni. Până nu ai un copil nu-ți dai seama. Din păcate, am făcut și o mică depresie pentru că eu sunt panicoasă de fel. La cea mai mică chestie mă speriam și mă gândeam să nu pățească ceva. Acum sunt spre vindecare. Dacă eram singură era mult mai rău.', a spus  Anamaria Ionescu într-o emisiune TV.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Anamaria Stancu Ionescu și Tudor de la Fly Project.

Foto: facebook

Citește și:

Secretul unui trup perfect. Acesta este exercițiul care o ajută pe Shakira să arate impecabil

Ele sunt concurentele din sezonul trei „Bravo, ai stil!'. Care este noutatea acestui sezon?

Ce rochii a purtat Carmen Iohannis cu ocazia vizitei preşedintelui Franţei în România

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete