Soția lui Ionuț Iftimoaie a răbufnit după plecarea lui la Survivor 2023: „Este foarte greu. Copiii tânjesc acum de dorul lui”

Ionuț Iftimoaie e la „Survivor România' 2023, face parte din echipa Faimoșilor. Acasă, el și-a lăsat soția, pe Maria Iftimoaie, care are grijă de cei trei copii ai lor.

Soția fostului luptător a recunoscut că nu îi este ușor. „Copiii tânjesc acum după dorul lui Ionuț, pentru că au mai crescut și conștientizează mai multe lucruri acum.

Este greu fără el, dar mai greu o să fie pentru noi mai târziu, dar noi ne-am zis cu toții că trebuie să luăm această competiție ca pe o experiență și cam atât. Înainte să plece în concurs, Ionuț avea emoții mari, dar știu că el este puternic și o să fie bine', a declarat pentru click.ro Maria Iftimoaie, care își susține din România soțul care luptă în Republica Dominicană pentru premiul în valoare de 100.000 de euro.

Ionuț Iftimoaie e căsătorit de 16 ani și are trei copiiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Ionuț nu s-a antrenat în ultima perioadă, pentru că el mereu face sport, are mereu grijă de felul în care arată. Mișcarea și exercițiile fizice nu îi sunt deloc străine. Nu are frică de nimeni din competiție, nu am auzit asta de la el.

Ionuț este o persoană care își pune anumite obiective în cap din dorința de a evolua', a mai spus Maria Iftimoaie. „Survivor România' 2023 a început aseară, la Pro TV.

Ionuț Iftimoaie, unul dintre Faimoșii la „Survivor România' 2023

Cei care au acceptat cea mai puternică provocare din lume sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion de kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete