Sophia Loren a împlinit 85 de ani! Imagini de colecție cu actrița care a jucat în 101 filme


 

Sophia Loren s-a născut pe 20 septembrie 1934, la Roma și este mândră de originile părinţilor ei.

Este fiica inginerului Riccardo Scicolone şi a profesoarei de pian Romilda Villani. Din cauza sărăciei, actrița a avut o copilărie destul de grea.

Sophia Loren a împlinit 85 de ani! Imagini de colecție cu fosta actrița care a jucat în 101 filme

A fost crescută de familia mamei, pe tatăl său întâlnindu-l de doar trei ori în viaţă. La 16 ani a participat la concursul Miss Italia, unde juriul a creat pentru ea premiul Miss Eleganţă.

Imediat apoi, Sophia începe să obţină roluri mici în diverse producții. În 1950, Sophia îl întâlneşte pentru prima oară pe producătorul de filme Carlo Ponti.

La vremea respectivă, bărbatul era căsătorit cu Giuliana Fiastr. Abia după 7 ani, când acesta divorţează în Mexic, Sophia se căsătorește cu el, pe 17 septembrie 1957.

Căsătoria este, însă, anulată în Italia, fiindcă divorţul nu se înregistrase în ţara natală. Continuă să trăiască împreună până ce Ponti divorţează în Franţa şi se căsătoresc din nou pe 9 aprilie 1966.

Din căsătoria lor rezultă doi fii, Edoardo şi Carlo Jr., astăzi în vârstă de 51 de ani. Sophia locuiește la Geneva, în Elveţia, din 2006. Mai are locințe în Napoli şi Roma. Carlo Ponti s-a stins din viață în anul 2007.

Imagini cu actrița în clipul de mai sus!

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Premieră la Vocea României 2019: două surori vor cânta împreună pentru a întoarce scaunele antrenorilor!

A înșelat-o de două ori, dar asta nu e tot! Demi Moore dezvăluie ce a fost obligată să facă în timpul mariajului cu Ashton Kutcher

Sunt împreună din liceu, dar au ajuns să doarmă separat. Andreea Bănică a dezvăluit adevărul despre căsnicia ei: Nu e ușor să…

La 61 de ani, un celebru actor va deveni din nou tată! Soția lui este însărcinată: Sunetul acestei inimi puternice mă face…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Video