Sonia Argint, o vedetă împotriva curentului. ”Așa arăt eu nemachiată!”

Sonia Argint

Sonia Argint, una dintre vedetele Televiziunii Naționale și o prezență constantă pe rețelele de socializare, s-a filmat complet nemachiată. Un act firesc sau unul de curaj? În mod sigur, unul împotriva curentului promovat de majoritatea vedetelor.

Numele Soniei Argint este legat în ultima vreme mai ales de cel al fratelui ei, Tiberiu Argint. Acesta este nimeni altul decât actualul iubit al Andreei Bălan. Dincolo însă de această alăturare, Sonia Argint este una dintre vedetele „smart' de la noi. Atât prin emisiunile pe care le prezintă la TVR, „Vreau să fiu sănătos' și emisiunea de la limba germană, cât și pe pagina personală și conturile de socializare, aceasta vorbește în mod constant despre cele mai bune metode prin care putem avea un corp și o minte sănătoasă. În plus, la 39 de ani, Sonia Argint are o experiență de viață bogată. La 19 ani s-a căsătorit, iar la 22 de ani a devenit pentru prima oară mamă.

Secretul din pahar

O împătimită a alergărilor, Sonia Argint a dezvăluit de curând celor care o urmăresc unul dintre secretele ei post-alergare. Este vorba despre o băutură răcoritoare pe care și-o pregătește după alergările din parc. Aceasta conține doar câteva ingrediente: zmeură, miere și apă de rozmarin.

De altfel, într-un interviu acordat Lorenei Buhnici, Sonia a povestit cum a ales alergatul ca sport: „alerg de pe la 17 ani. Am zis eu că s-ar putea să mi se potrivească, mi s-a părut cool, eram sigură că este metoda de a slăbi cea mai bună, ceea ce s-a și dovedit a fi. Plus că este un antrenament fantastic al psihicului. Ca să duci niște distanțe mai lungi, trebuie să ai o putere psihică destul de mare, pentru că la un moment dat intervine durerea.'

În plus, cu aceeași ocazie, vedeta s-a filmat și complet nemachiată. „Așa sunt nemachiată și o să vă spun și ce fac pentru ten în ultimul timp, pentru că m-ați mai întrebat', a explicat Sonia Argint.

Citește și: Anca Țurcașiu, despre intervențiile estetice

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete