Firicel din „Las Fierbinți”, familie frumoasă și discretă. Iată cum arată soția sa

Firicel din „Las Fierbinți”, familie frumoasă și discretă. Iată cum arată soția sa

Toată lumea îl cunoaște pe Cuzin Toma, cel care interpretează rolul lui Firicel din serialul difuzat de Pro Tv, „Las Fierbinți'. Acesta este foarte deschis atunci când vine vorba despre proiectele sale profesionale, însă familia și-a ținut-o departe de ochii curioșilor.

Recent, Cuzin Toma a făcut câteva dezvăluiri despre soția sa și cum a fost prima dată când a văzut-o. Povestea lor de dragoste a început încă din adolescență, iar de când a cunoscut-o el nu a mai văzut altceva în fața ochilor.

„Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Am văzut-o şi trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor', a declarat actorul, potrivit click.ro.

Familia lui Cuzin Toma este compusă din patru membri. Împreună cu soția sa, Cristina Toma, de profesie artist plastic, au un băiat și o fată. În urmă cu șase ani, cei doi au urcat pe scenă alături de fiul lor, Nicodim, pentru a juca în filmul regizat de Corneliu Porumboiu, „Comoara'. La premieră, Cuzin Toma a venit însoțit de „colegii' de filmare, dar și de fetița cuplului.

De-a lungul timpului, Firicel și-a creat o mulțime de amintiri frumoase alături de partenera sa de viață. Acesta a povestit de unde a plecat, cum a fost ajutat de familia soției sale și cum a reușit să ajungă omul de astăzi.

„Eu eram miner şi intrasem într-o familie de artişti, de oameni de cultură, mama ei era profesoară, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă. Îţi dai seama cum eram eu… La întâlnirile cu ei nu trebuia să se vadă şi să se simtă… Cumva, am reuşit să-i păcălesc până n-a mai fost nevoie să mă prefac în faţa lor.

Ei m-au plăcut oricum, am avut o relaţie foarte bună. Mama ei, fiind profesoară de română şi franceză, chiar m-a învăţat gramatică. Mă hotărâsem să dau la Sport şi mama ei m-a învăţat să vorbesc, să scriu cât de cât corect şi aşa am intrat la Facultatea de Sport, dar nu am terminat-o, pentru că în 2002 m-am apucat de Actorie', a mărturisit Toma Cuzin.

Foto: Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete