Anca Țurcașiu rupe tăcerea! Câte intervenții estetice are: „Mi-am făcut ceva, da…”

Anca Țurcașiu rupe tăcerea! Câte intervenții estetice are: „Mi-am făcut ceva, da…”

Anca Țurcașiu a traversat o perioadă extrem de grea după divorțul de cel care i-a stat alături mai bine de două decenii. Pentru că timpul le vindecă pe toate, frumoasa vedetă în vârstă de 51 s-a hotărât să-și dea un restart la viață și să se bucure de tot ceea ce îi oferă aceasta.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar de curând fanii acesteia au observat câteva schimbări majore în ceea ce privește aspectul său fizic. Ei au acuzat-o că a apelat la intervenții chirurgicale, iar acum vedeta a rupt tăcerea și ab dezvăluit care sunt schimbările pe care le-a făcut.

„Am impresia că, la noi, au luat amploare operaţiile estetice – mă refer la feţele anumitor persoane care încep să semene una cu alta, aproape că nu mai ştii cine a fost cine înainte. Dar nu mă interesează, fiecare e liber să facă ce vrea cu chipul său. Chiar dacă şi eu am fost acuzată de către oamenii care scriu mesaje pe reţelele de socializare că mi-am făcut ceva, da, sunt foarte schimbată, sunt alt om, într-adevăr', a spus Anca Țurcașiu, potrivit clickpentrufemei.ro.

De asemenea, Anca a mărturisit că nu a apelat la medici esteticieni și singurele lucruri pe care le-a schimbat au fost culoarea părului, lungimea lui, dar și stilul de viață.

„Sunt mai slabă, sunt mai zâmbitoare, sunt cu părul total diferit, drept şi cu o culoare un pic schimbată. Dar îi invit să pună una lângă alta fotografiile mele de la 20, 30, 40 şi 50 de ani şi să vadă că sunt absolut aceeaşi persoană. Nu mă apuc să răspund pe nicio reţea de socializare la niciun comentariu, pentru că ar naşte nişte discuţii interminabile şi nu stau să dau socoteală nimănui', a mai precizat artista pentru sursa mai sus menționată.

Corpul său demn de invidiat este rezultatul multor ore de sport și a unei diete echilibrate. Anca Țurcașiu își etalează trupul ori de câte ori are ocazia pe rețelele de socializare (vezi galerie foto).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete