Soluții pentru laxitatea vaginală după nașteri repetate

Laxitatea vaginală și incontinența urinară sunt afecțiuni de care femeile se feresc să discute, chiar cu medicul ginecolog. Din jenă, din necunoaștere sau pentru că pur și simplu o consideră o consecință firească a nașterii sau un apanaj al schimbărilor fiziologice odată cu intrarea la menopauză, mai mult de 25% din femei cu vârste cuprinse între 18-80 de ani suferă prolaps utero vaginal, incontinență urinară sau incontinență anală.

Incontinența urinară se definește ca pierderea de urină prin uretră în timpul efortului sau ca urmare a necesității imperioase de a urina ce nu poate fi stăpânită, fiind întâlnită sub două forme principale: incontinență urinară de efort și incontinență prin imperiozitate. Pierderea de urină se produce ca urmare a efortului de tuse, strănut, la ridicarea de greutăți etc. Poate îmbrăcă forme ușoare ca pierderile ocazionale de urină sau forme grave ca pierderea de urină la modificarea de poziție sau mers.

În formele incipiente sau ușoare, pacientele pot beneficia de tratament conservator cu laser sau de radiofrecvență.

Doamna doctor Daniela Diveică ne vorbește despre ultima noutate în ameliorarea incontinenței urinare, tratamentul cu Monalisa Touch laser, o procedură locală, simplă și nedureroasă, prin care se urmărește ameliorarea simptomatologiei neplăcute la nivelul vaginului: uscăciunea vaginală, pruritul, imperiozitatea micțională, durerile în timpul contactului sexual. Se poate adresa femeilor de orice vârstă și nu are efecte secundare.

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Vezi și:

Soluții pentru excesul de piele după scăderea în greutate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Video