Smiley se mută în SUA! Care este motivul?

La început de 2020, Smiley a decis să facă o schimbare radicală în plan profesional. Artistul se mută în SUA. Care este motivul?

Cu toate că în România se bucură de mare succes, fie că facem referire la cariera de cântăreț, fie că vorbim despre cea de compozitor, Smiley a decis că a venit momentul să facă un pas important din punct de vedere profesional.

Smiley se mută în SUA! Care este motivul?

Pentru că își dorește să evolueze, iar muzica lui să devină cunoscută dincolo de granițele țării, Smiley a luat hotărârea să înceapă noul an departe de România. Mai exact, în primele luni ale lui 2020, artistul va sta departe de țară și asta pentru că pentru o perioadă limitată de timp se va muta alături de o parte a echipei sale în SUA.

“Una dintre cele mai mari bucurii ale vieții mele este să compun și să fac muzică în studio. Anul meu 2020 va fi împărțit în două, în prima jumătate voi compune muzică și în a doua jumătate o voi cânta. Muzica este un limbaj internațional, așa că mă bucur că o pot face în teritorii diverse, mai ales că fiecare sesiune, fie că este în America sau în altă parte, fiecare zi de lucru cu scriitori mari e un proces de învățare, face parte din evoluția noastră ca profesioniști și ca oameni.”,  a scris Smiley pe contul său de facebook.

Toată această schimbare face parte atât din evoluția sa profesională, cât și a echipei sale.

“Îmi doresc ca producătorii și scriitorii de la HaHaHa Production să aibă șansa să reușească la nivel internațional, ei sunt deja căutați și așteptați în multe proiecte mari. Abia așteptăm să ascultați și voi ce facem, pentru că urmează un an cu lansări importante în Marea Britanie, în America și nu numai. Așa că fiți cu ochii pe canalul meu de YouTube, pe paginile mele de socializare unde vă voi arăta parte din munca noastră, e o poveste ce merită urmărită și pe care o vom spune în episoade și în lansări.”, a adăugat Smiley, potrivit protv.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Smiley.

Foto: facebook

Citește și:

Un celebru cântăreț, diagnostic dur din partea medicilor: Am aflat că am o formă de Parkinson'

Valentina Pelinel: Cristi este un soț și un partener de nădejede'

Mădălina Ghenea are un nou iubit. Despre cine se vorbește că i-a furat inima super modelului?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete