Smiley, emoții înainte de a deveni tată pentru prima oară

Smiley și Gina Pistol

Smiley (37 de ani) și prezentatoarea TV Gina Pistol (40 de ani) vor deveni părinți în luna martie a anului acesta. În emisiunea La Măruță, Smiley a vorbit despre emoțiile sale dinainte de a deveni tată pentru prima oară.

Smiley, emoții înainte de a deveni tată pentru prima oară

„Mai durează vreo două-trei săptămâni așa [până se va naște fetița]. Da, am emoții. Cu cât trec zilele mai mult, cu atât realizăm amândoi că se întâmplă și că mai e foarte puțin. Suntem pregătiți. Așa credem noi.

Cu siguranță sunt foarte multe lucruri pentru care nu suntem pregătiți. Foarte multe emoții pe care le vom simți pentru care nu știm dacă suntem pregătiți. Suntem foarte entuziasmați și așteptăm cu sufletul la gură. Ne-am gândit și la nume, da. (…)

Gina se simte foarte bine. Se odihnește un pic. E bine. În ultima perioadă, acuma, lucrurile se mișcă mai greu, ca să zic așa. Deocamdată petrec mai mult timp acasă. Stau în jur pentru că nu se știe niciodată [când se va naște fetița]. Stau foarte aproape. N-am mai plecat pe nicăieri. Doar la studio, dar cu program scurt”, a declarat artistul.

Cum a reacționat Smiley când a aflat că vor avea o fiică?

„Eu nu am avut niciodată în plan să am fată sau băiat. Cumva, Gina simțea că e băiat. Bă, ce-o fi să fie sănătos. M-am emoționat mai tare când am aflat că e fetiță. Eu le spuneam prietenilor: «Bă, dacă o să fiu tată de fată, o să fiu terminat». Tații de fete devin foarte sensibili la fete. E foarte greu să îi refuzi ceva. Ești victimă totală”, a mărturisit Smiley în septembrie 2020.

Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley? „Ne simpatizam de la distanță”

Într-un interviu oferit recent artistului Damian Drăghici (50 de ani), Smiley a vorbit despre cum l-a cucerit Gina Pistol. „E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare. Nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină.

De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv. Dar mă ajută pur și simplu pentru că nu pune presiune. Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Mă distrează, eu mă distrez cu Gina și este important.

Are un simț al umorului senzațional. (…) M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere. Ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural”, a mărturisit solistul.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce relația au acum Dan Bittman și mama copiilor lui? Solistul și Liliana Ștefan au împreună 3 fii

Alex Velea dă totul din casă: „De când m-am combinat cu Antonia, parcă am fost pedepsit”

Fiul lui Cătălin Crișan, Raris, îi calcă celebrului artist pe urme! Vrea să devină compozitor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete