Actrița Jessica Szhor a născut! Primele imagini cu bebelușul

Jessica Szhor

Actrița Jessica Szhor (35 de ani) și iubitul ei, jucătorul profesionist de hochei Brad Richardson (35 de ani), au devenit părinți pentru prima oară. „A adus ceva special de dulce în familia noastră, plus noi direcții în călătoria noastră începând din data de 11 ianuarie”, scria actrița pe Instagram pe 13 ianuarie.

Actrița Jessica Szhor a născut! Primele imagini cu bebelușul

„Bowie Ella Richardson :)🎀🤍”, este numele ales de pereche pentru fiica lor. „Această călătorie cu Brad și Lexi a fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea.

Apoi, să creez un om care este absolut perfect în ochii noștri mi-a pus în inimă ceva ce nu credeam că există, ceva ce nu pot explica în cuvinte. Am o grămadă de emoții, iar ea este cu adevărat specială :)”, a mai scris Jessica atunci.

La sfârșitul lunii septembrie, în dreptul unei fotografii alb-negru în care-i era vizibilă sarcina, Jessica a scris: „Plină de bucurie”. Jessica și Brad și-au făcut relația publică în luna martie a anului 2019.

Cu toate acestea, potrivit Us Weekly, perechea își începuse relația cu mult mai mult timp în urmă. Din martie și până acum, actrița a publicat numeroase fotografii alături de partenerul ei. Într-un postare din ianuarie 2020, Jessica scria:

„Sunt recunoscătoare pentru tine azi și în orice altă zi! Știu că îți zic asta adesea și că nu este nevoie să scriu și în online … Dar voiam ca cei care mă urmăresc și care sunt interesați de viața mea să știe că ești un bărbat special cu o inimă imensă și că sunt norocoasă să te fi întâlnit”.

Înaintea acestei relații, Jessica a format cupluri cu sportivii Scotty McKnight și Aaron Rodgers și cu actorul Ed Westwick, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Gossip Girl.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce relația au acum Dan Bittman și mama copiilor lui? Solistul și Liliana Ștefan au împreună 3 fii

Alex Velea dă totul din casă: „De când m-am combinat cu Antonia, parcă am fost pedepsit”

Fiul lui Cătălin Crișan, Raris, îi calcă celebrului artist pe urme! Vrea să devină compozitor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete