Slăbește ca Gina Pistol. 5 alimente la care a renunțat pentru a arăta ca o zeiță

Slabeste ca Gina Pistol

Pentru Gina Pistol nu este ușor să slăbească și asta este clar. Dacă nu este în Asia Express, este la Chef la cuțite. Ispite la tot pasul, dar totuși ce face ca să arate așa de bine? Slăbește ca Gina Pistol. 

5 alimente la care a renunțat Gina Pistol pentru a arăta ca o zeiță

Despre acestea a decis Gina Pistol să povestească tuturor celor care încă se mai întreabă ce face ea la 37 de ani ca să arate ca la 20. Regula este simplă: fără gluten, fără lactoză, fără carne, hidratare și multe vitamine din legume și fructe.

„Am renunțat la gluten și lactoză, pentru că am intoleranță la ele. Chiar dacă eu iubesc lactatele, nu le-am mai inclus în dieta mea. În ceea ce privește carnea, nu a fost o trecere bruscă, pentru că eu oricum mâncam carne foarte rar. Mai mult friptura de curcan și pui, iar acum consum uneori doar pește și fructe de mare. În rest, multe legume, fructe, gătite sau crude și… hidratare, un aspect foarte important’

Altfel… felul în care se raportează vieții și organizarea sunt, celelalte două secrete ale iubitei lui Smiley.

„Într-adevăr, vârsta este doar un număr, eu mă simt mult mai tânără. Ce am învățat eu în ultima vreme este să fiu mai organizată, că mișcarea este importantă pentru sănătate și psihic și să fiu mai disciplinată cu mesele', declară Gina. „Când chefii se mai gândesc să gătească câte ceva mă abțin, însă sunt om și poftesc, deci nu este chiar ușor. În platou, la filmări, miroase foarte bine, pentru că se gătește la foc continuu, iar concurenții surprind cu multe rețete inedite. Așa este viața de prezentator al celui mai iubit show culinar. Ești înconjurat de multe tentații', conchide Gina Pistol.

Foto: Facebook

Citeste si:

Cristina Spătar a fost bătută crunt în copilărie. Află toată povestea!

Oana Zăvoranu și să vrea nu poate sta departe de scandal… iată-l pe ultimul:

Jennifer Lopez, despre a doua sarcină: „Dacă asta face parte din planul lui Dumnezeu'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete