Oana Zăvoranu și să vrea nu poate sta departe de scandal… iată-l pe ultimul:

Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu și să vrea nu poate sta departe de scandal. Acum când lucrurile păreau că s-au aranjat în viața ei, atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal, pentru brunetă barca se clatină din nou. De data aceasta, se anunță o nouă dezamăgire în amor.

Despre Oana Zăvoranu se zvonește că a divorțat din cauza infidelităților soțului mai tânăr cu 14 ani decât ea. Palestinianul Alex Ashraf a „călcat' pe bec de mai multe ori, însă se pare că escapada de zilele trecute pe care a avut-o cu o legă de la sala a pus capac. Bărbatul de 34 de ani a fost surprins într-o benzinărie din nordul capitalei în timp ce mîngâia o brunetă pe picioare. Despre aceasta se spune că este colegă la sală cu el și că ar fi ispita care l-a îndepărtat de Oana Zăvoranu.

Până în acest moment nu există o confirmare a divorțului venită din partea vreunuia dintre ei. Întrebat despre separare, Alex a răspuns sec pentru spynews.ro,: Speculaţiile nu îşi au rostul. Eu sunt fericit cu soţia mea şi o iubesc. Nu se pune problema de vreun divorţ”.

În același timp, zilele trecute, bruneta milionară apărea la TV și divulga picanterii din dormitorul conjugal: „E dotat (N.Red. Alex) pentru ce îmi trebuie mie. Vorbesc în totală cunoștință de cauză. Este și tandru. Eu poate nu vreau în fiecare seară. Sunt de părere că bărbatul trebuie să stea după femeie și nu femeia după bărbat', a explicat frumoasa brunetă.

Urmărim evenimentele și vedem cât este de adevărat divorțul mult discutat.

Foto: Facebook/Oana Zăvoranu

Suferința ascunsă a lui Feli Donose: „Dumnezeu a ales să mi-l facă îngeraş la câteva luni'

ADDA a slăbit spectaculos după competiția Asia Express! Cum arată în prezent artista?

Britney Spears deține doar 30% din custodia fiilor ei. Artista luptă pentru o înțelegere egală cu tatăl copiilor ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete