Cristina Spătar a fost bătută crunt în copilărie. Află toată povestea!

Cristina Spatar

Cristina Spătar a fost bătută crunt în copilărie. Află toată povestea! Cea mai iubită artistă R&B din România povestește cum i-a fost copilăria lânga un tată care nu o dată a considerat că „bătaia este ruptă din Rai'!

„Tata era mai dur. El, la fiecare neregulă, notă mică sau ce năzdrăvănii mai făceam noi două, tot timpul el era foarte dur, foarte radical. Chiar ne bătea, ne lovea, fapt care mie nu mi se pare normal', a dezvăluit Cristina Spătar la Vorbește lumea. Regina muzicii R&B, Cristina Spătar, a făcut dezvăluiri tulburătoare la emisiunea difuzată de Pro TV.

Artista își amintește de felul în care decidea părintele ei să le educe, pe ea și pe sora ei, în copilărie, atunci când greșeau. Spre deosebire de povestea ei, astăzi Cristina Spătar folosește metode „moderne' de a-i educa pe cei doi copii, iar despre asta vorbește în continuare.

„Nu mi se pare normal, în ziua de azi. Oricât de supărată aș fi pe Albert și oricât de tare m-ar supăra, eu nu-i bat. Eu încerc să le ofer o pedeapsă, câte o chestie de genul ăsta, nicidecum să-i bat. Asta cu bătaia, pentru mine, nu e valabilă. Știu, pentru că am suferit pe treaba asta și mama mea a fost, în schimb, foarte, foarte caldă, foarte blândă și bună', povestește artista.

Cristina Spătar, 47 de ani, s-a căsătorit în 2007 cu omul de afaceri Alin Ionescu, tatăl celor doi copii ai ei. Un alt șoc al vieții ei a venit în anul 2016 când soțul ei, bărbatul care până atunci i-a fost perfect, a decis să o părăsească. De atunci, artista îi crește singură pe cei doi copii pe care îi are. Mai mult decât atât, anul acesta a fost obligată să se mute din vila în care a locuit în timpul mariajului cu Alin Ionescu.

Foto: Facebook/Cristina Spătar

Citește și:

Oana Zăvoranu și să vrea nu poate sta departe de scandal… iată-l pe ultimul:

Bianca Drăgușanu, mesaj misterios pe Instagram. La ce face referire vedeta?

Jennifer Lopez, despre a doua sarcină: „Dacă asta face parte din planul lui Dumnezeu'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete