Simona Halep și Horia Tecău, împreună pe coperta Viva! și pe terenul de tenis

Simona Halep și Horia Tecău, împreună pe coperta Viva! și pe terenul de tenis

După ce au apărut împreună pe coperta Viva! de septembrie, Simona Halep şi Horia Tecău au decis să facă pereche și pe terenul de tenis. În primul tur al probei  de dublu mixt din cadrul US Open, campionii noștri vor întâlni cuplul spaniol Arantxa Parra Santonja-David Marrero.

ok

Cei doi sportivi s-au încurajat reciproc pe Facebook. Daca Simona a postat o fotografie alături de Horia cu mesajul ' Primul meu dublu mixt. Sper ca el să aibă umeri puternici', jucătorul de tenis a postat o fotografie cu mesajul ' Stabilim strategia. Sunt încântat să joc la dublu mixt cu Simona Halep'.

În noul număr al revistei Viva!, aparut azi la standurile de presă, veți descoperi o ședință foto exclusivă cu cei doi sportivi  și un interviu  special în care ne-au devăluit detalii atât despre viața de campioni, cât și despre viața în afara terenului de tenis.

Antrenorul Simonei, celebrul Darren Cahill, se declara impresionat de pictorialul celor doi: “Coperta unei reviste din Romania. Simona Halep si Horia Tecau. Abia astept sa-i vad jucand la dublu mixt. Superba poza!”, a transmis australianul.

Le ținem pumnii celor doi campioni și le dorim să aibă și pe teren aceeași comunicare impecabilă ca la ședința foto Viva!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri