Simona Halep s-a întors în România după ce a câștigat Roland Garros 2018: „Acest trofeu este și al României. Mă simt împlinită, iar cariera mea nu se oprește aici”

În urmă cu puțin timp, avionul în care se află Simona Halep a aterizat pe aeroportul Henri Coandă, din Otopeni. Sportiva româncă a câștigat marele trofeu la Roland Garros, iar astăzi a fost primită la salonul oficial al aeroportului.

La această oră, se află aproximativ 300 de jurnaliști la aeroport, care au așteptat-o pe sportiva româncă, conform libertatea.ro. Oficialitățile o așteaptă ca pe o regină pe Simona Halep, cu covorul roșu. Sportiva noastră a câștigat, sâmbătă, titlul la Roland Garros.

Simona Halep se întoarce în România după ce a câștigat Roland Garros 2018

Sportiva a fost întâmpinată cu aplauze și flori, apoi a făcut câteva declarații de presă.

„Mă bucur foarte mult, că am aici alături de mine o mulțime de oameni. Acest trofeu este și al meu, și al României, aici am crescut, aici m-am antrenat, aici am ajuns campioană. Acasă e cel mai bine. (…) Nu prea am dormit după meciul de sâmbătă, am dormit doar vreo trei ore.

Probabil sunt jucătoarea cu cei mai mulți suporteri, la toate meciurile. 

Am vrut să trăiesc momentul. Mă simt împlinită, iar cariera mea nu se oprește aici. Trebuie să crezi în tine și niciodată nu trebuie să cedezi. Dar nu am cedat am crezut cu disperare că se poate într-o zi. Momentul în care s-a cântat s-a cântat imnul țării a fost de departe cel mai emoționant. Rar îmi dau lacrimile pe teren, dar a fost un moment foarte emoționant', a povestit Simona Halep.

Simonei Halep sosește în România după ce a câștigat Roland Garros 2018! Simo este primită la salonul oficial al aeroportului Henri Coandă, din Otopeni —> https://goo.gl/XP7qJ5

Publicată de Libertatea.ro pe 11 Iunie 2018

Avionul a aterizat în jurul orei 16:15,  iar Simona va fi întâmpinată de președintele FRT, domnul George Cosac, dar și de ceilalți membri ai Comitetului Director al FRT, ca o veritabilă personalitate, la Salonul Oficial al Aeroportului Internațional „Henri Coandă'. De asemenea, și ministrul Sporturilor, Ioana Bran, va fi prezentă la sosirea Simonei Halep în România.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Simona Halep, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: libertatea.ro, hepta.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Simona Halep a redevenit numărul 1 în lume, în mod oficial! Cum arată clasamentul WTA, începând de astăzi

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Roland Garros! Iată cu cine va juca în următoarele meciuri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri