Simona Gherghe și-a cerut scuze după ce a jignit o concurentă la „Mireasa”: „Poți răni oameni chiar și fără intenție”

Simona Gherghe a făcut o glumă fără să își dea seama la adresa unei concurente de la „Mireasa'. Prezdentatoarea de la Antena 1 și-a cerut scuze imediat, pentru că și-a dat seama că gluma ar putea fi interpretată greșit.

Simona Gherghe discuta cu concurenta Ada despre frigider și cum nu poate să îl acapareze pentru că nu ar avea loc de ceilalți concurenți să facă acest lucru, scrie Fanatik. „Sinceră să fiu, nu pot să mă bag în frigider, pentru că suntem toate la un loc', a fost replica dată de Ada. În schimb, Simona Gherghe a spus că nu ar putea să intre în frigider pentru că nu încape, având în vedere că Ada este o femeie cu forme.

„Pentru că nu încapi. Scuze, nimeni nu încape. A fost o glumă foarte proastă', a spus repede Simona Gherghe.

Prezentatoarea show-ului matrimonial de la Antena 1 a fost acuzată de fani de body shaming, iar ea și-a cerut scuze încă o dată. Simona Gherghe spune că îi pare rău pentru gluma pe care a făcut-o fără să își dea seama.

simona-gherghe-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„A fost o glumă proastă, care nu avea nicio legătură cu greutatea vreunei persoane, ci cu o situație hilară evocată, dar mi-am dat seama că se poate interpreta așa și mi-am cerut scuze imediat. Nu după pauză, nu după 5 minute, ci instant! Înțeleg foarte bine că poți răni oameni chiar și fără intenție. Îmi educ copiii să nu țină cont de aspectul oamenilor și să înțeleagă că diversitatea este un lucru bun. Este una dintre primele și cele mai importante lecții pe care li le-am oferit. Cred că putem trăi într-o lume în care să nu fim niciodată judecați în funcție de corpul nostru, ci doar după merite reale.

Îmi cer încă o dată scuze dacă replică mea din cadrul emisiunii a fost înțeleasă altfel decât am dorit!', a declarat Simona Gherghe pentru unica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete