Ce s-a întâmplat cu inelul pe care Denise Rifai l-a primit de la Dan Bittman. Totul s-a întâmplat în emisiunea ei de la Kanal D

Invitat acum mai bine de un an de zile în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', Dan Bittman a fost provocat să spună câte inele a oferit de-a lungul vieții. Numai că cea surprinsă a fost chiar jurnalistă Denise Rifai, care a primit cadou un inel de la artist.

„În emisiunea dv au fost milionari, miliardari, dar nu a venit unul măcar o dată cu o floare la Denise Rifai. Este dreptul meu de a negocia și de a nu spune, din bun simț, câte inele am dat și cui. Mai ales cel despre care am făcut piesa (n.red. 'Ți-am dat un inel').

Nu pot să-i spun numele, deși lucrurile sunt cunoscute, dar nu pot pentru că e căsătorită. Dar, am dat multe inele. Mi s-a și spus că am banalizat gestul acesta. Se spune că aș fi omul care dă inele în România, dar am venit să negociez cu dv…', a spus Dan Bittman la Kanal D în timp ce din buzunar a scos o cutiuță de bijuterii…cu un inel, notează wowbiz.ro.

Reacția lui Denise Rifai a fost pe măsura gestului neașteptat, însă jurnalista nu s-a lăsat înduplecată de cadoul primit de la Dan Bittman.

În final, ea a acceptat bijuteria, iar acum, la un eveniment monden, ea a spus pentru Click ce s-a întâmplat cu inelul de la Dan Bittman.

„Da, îl am și îl port foarte des chiar. În seară asta nu e, dar…', a explicat vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete