Simona Gherghe a renunțat definitiv la Acces Direct. Se va mai reîntoarce în televiziune?

Simona Gherghe a renunțat definitiv la emisiunea Acces Direct. Pe contul personal de Instagram, prezentatoarea TV a publicat un mesaj în care își anunță retragerea și dezvăluie motivele care au condus la această decizie.

„De pe frontul de mămicie, aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră și, când s-a întâmplat ceva important în viața mea, am preferat să aflați de la mine, nu din surse.

Iată-mă, așadar, în fața unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat.

Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări.

Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine.

Le mulțumesc colegilor care mi-au fost alături, în tot acest timp. Și le urez succes, în noul sezon, căci emisiunea merge mai departe.”

Simona Gherghe a renunțat definitiv la Acces Direct. Se va mai reîntoarce în televiziune?

„Cât despre mine, după aproape 9 ani de știri și alți 9 de divertisment și news magazine, tot ce vă pot spune e că nu voi renunța la televiziune.

Este profesia mea, pasiunea mea! După cum știti, acum sunt în concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru încă o perioadă 🙂

Dar ne vom revedea în curând, la ANTENA 1!”, a scris Simona Gherghe pe contul pe contul personal de Instagram.

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din țara noastră. Vedeta și Răzvan Săndulescu s-au căsătorit civil în timp ce ea era însărcinată în opt luni. În mai 2017, Simona i-a dat naștere fiicei sale Ana Georgiana.

Cuplul s-a căsătorit religios un an mai târziu, în iulie 2018. Simona a confirmat în data de 29 noiembrie 2018, că este însărcinată cu cel de-al doilea copil și pe 10 mai 2019 a născut un băiețel, Vlad Ioan.

Foto: Instagram

Citește și: 

Apartamentul în care a locuit Kate Middleton, vândut pentru 1,88 de milioane de lire, cu 70 de mii de lire sub cererea inițială

După ce și-a anunțat a doua sarcină pe Instagram, vedeta a apărut pentru prima dată cu burtica la un eveniment monden! Ce rochie a purtat?

Nu renunță la cocul care a făcut-o celebră nici după ce a născut, dar acum are o explicație. De ce preferă Meghan Markle această coafură?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete