Nu renunță la cocul care a făcut-o celebră nici după ce a născut, dar acum are o explicație. De ce preferă Meghan Markle această coafură?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Nu renunță la cocul care a făcut-o celebră nici după ce a născut, dar acum are o explicație. De ce preferă Meghan Markle această coafură? Este un truc la care toate proaspetele mămici pot apela.

Este o coafură simplă și oricine o poate realiza, motiv pentru care este preferata ducesei de Sussex. Cocul dezordonat sau atent finisat a revenit în atenția doamnelor și domnișoarelor după ce Meghan Markle a apărut la majoritatea evenimentelor publice având această coafură.

Nu renunță la cocul care a făcut-o celebră nici după ce a născut, dar acum are o explicație. De ce preferă Meghan Markle această coafură?

După ce a născut, Meghan Markle a apărut de mai multe ori în public, la diferite evenimente, cu toate că nu și-a reluat încă atribuțiile oficiale. De fiecare dată, ducesa de Sussex a optat pentru părul prins în coc, însă specialiștii spun că acum nu mai este vorba doar despre o preferință personală a acesteia, ci există un alt motiv pentru care Meghan Markle alege această coafură.

“Atunci când ești însărcinată, ciclul de creștere a părului se oprește pentru ca tu să nu pierzi prea multe fire, iar atunci când naști, tot părul pe care trebuia să îl pierzi în cele nouă luni de sarcină dispare într-o perioadă foarte scurtă de timp. Este posibil ca Meghan să fi optat pentru acest coc pentru a preveni deteriorarea părului. Este, de asemenea, o coafură rapidă și perfectă pentru zilele călduroase. Dacă părul ei s-a deteriorat în timpul sarcinii prinderea lui va preveni o viitoare distrugere a acestuia.”, a spus James Johnson, hairstylistul vedetelor, potrivit thesun.co.uk.

Specialiștii consideră că această coafură le poate ajuta pe femeile care au născut să își protejeze părul, fiind cunoscut faptul că, în această perioadă, firul de păr este mult mai fragil și se poate rupe cu ușurință.

Având în vedere că a reușit să stârnească o mulțime de critici de-a lungul timpului, există posibilitatea ca Meghan Markle să fi optat pentru această coafură și pentru a-și construi un stil care să se apropie cât mai mult de normele impuse de familia regală birtanică.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

De 22 de ani este căsătorit cu fiica adoptivă a fostei sale iubite! Cea mai scandaloasă poveste de dragoste de la Hollywood

Fotografii rare cu Ducesa de Cambridge! La ce excela în adolescență Kate Middleton?

Mariah Carey a vorbit despre mariajul ei cu Tommy Mottola

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete