Apartamentul în care a locuit Kate Middleton, vândut pentru 1,88 de milioane de lire, cu 70 de mii de lire sub cererea inițială

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Apartamentul din Londra în care Ducesa de Cambridge a locuit alături de sora ei, Pippa Middleton, a fost vândut pentru 1,88 de milioane de lire, cu 70 de mii de lire sub cererea inițială de 1,95 de milioane de lire.

Kate Middleton a locuit în apartamentul cu trei etaje înainte de a se căsători cu Prințul William în luna aprilie a anului 2011. Proprietatea a fost deținut de părinții ei, Carole și Michael Middleton.

Părinții Ducesei au achiziționat imobilul în anul 2002 cu 780 de mii de lire. Proprietatea din Vestul Londrei, de pe Strada Vechii Biserici, are un living, trei dormitoare și o bucătărie de dimensiuni mici.

Părinții Ducesei au obținut un profit semnificativ, chiar dacă imobilul nu a fost achiziționat pentru suma cerută.

Apartamentul din Chelsea are trei etaje, un living și trei dormitoare decorate în culori neutre, dar și vii, mobilă tradițională, precum și canapele și covoare în stil oriental.

Apartamentul în care a locuit Kate Middleton, vândut pentru 1,88 de milioane de lire, cu 70 de mii de lire sub cererea inițială

În contrast cu livingul și dormitoarele încăpătoare, surorile Middleton au avut o bucătărie relativ mică, decorată cu mobilă de culoarea stejarului și blat din marmură neagră.

După ce în noiembrie 2010, Kate și Prințul William s-au logodit, cuplul a locuit în Anglesey. De acolo, cuplul s-a mutat în cabana cu 10 dormitoare Anmer Hall din Sandringham, cabană primită ca dar de nuntă de la Regina Elisabeta a II-a.

Ducele și Ducesa de Cambridge locuiesc acum în apartamentul proaspăt renovat 1A din Palatul Kensington alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Cuplul s-a decis să revină în capitala Angliei în anul 2017 pentru ca fiul lor cel mare să-și înceapă ciclul gimnazial acolo.

Totodată, Prințului William îi este mai ușor să-și îndeplinească angajamentele regale din Londra.

În același timp, sora lui Kate, Pippa, locuiește la câteva case mai jos de apartamentul lor din Chelsea.

Pippa împarte o vilă în valoare de 17 milioane de lire cu soțul ei, James Matthews, și fiul lor Arthur.

Imagini cu apartamentul din Chelsea AICI!

Foto: Hepta.ro

Sursă: Hello! Magazine

Citește și:

După ce și-a anunțat a doua sarcină pe Instagram, vedeta a apărut pentru prima dată cu burtica la un eveniment monden! Ce rochie a purtat?

Kate Middleton, amuzată copios de fiica ei! Prințesa Charlotte a scos limba mulțimii care venise să salute Familia Regală

Povestea din spatele tortului de la aniversarea Ducesei de Sussex! Meghan Markle a împlinit 38 de ani pe 4 august

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete