Simina Costea, fosta soție a artistului What’s Up, a făcut primele declarații după divorț

Pe 13 august, cântăreţul What’s Up, pe numele său real Marius Ivancea (30 de ani), a anunţat oficial despărţirea de soţia sa, Simina Costea (30 de ani), după trei ani de căsnicie și nouă de relaţie.

La scurt timp de la anunțul divorțului, Simina și-a sărbătorit aniversarea de 30 de ani alături de câțiva dintre cei mai apropiați prieteni ai ei.

Simina Costea, fosta soție a artistului What’s Up, a făcut primele declarații după divorț

Întrebată cum se simte la 30 de ani, Simina a spus „eu am făcut, de fapt, 18 ani”. În ziua aniversării, Simina a optat pentru o rochie mini neagră, cu dantelă şi pene, căreia i-a asortat o pereche de sandale în aceeași nuanță, potrivit Libertatea.

„Îmi doresc să fiu fericită şi liniştită. Pentru că, într-un fel, mi-a fost frică de absolut orice a fost în jurul meu, până acum.

Credeam că nu sunt suficient de bună să-mi urmez visele, să fac anumite lucruri ce ţin de viaţa personală.

Acum cred că ştiu şi ce vreau şi, dacă nu ştiu, nu mi-e frică să învăţ. Am mai mult curaj să nu mai fiu mândră şi să nu mai fac lucruri din orgoliu. Sunt mult mai deschisă”, a spus Simina, potrivit Click!.

De ce a divorțat cuplul?

Muzicianul a mărturisit, în emisiunea Teo Show, că decizia de a se despărți nu a fost una ușoară nici pentru el, nici pentru Simina. „Am simțit nevoia să anunț că s-a terminat.

Am zis că e cazul să fac anunțul. Ne-am mutat, ne-am luat chirii separate. Când ne-am separat, acum două luni și jumătate, am intrat în studio și doar asta am făcut, muzică.

Între mine și Simina a degenerat situația pentru că noi am construit împreună acest proiect și, la un moment dat, numai despre asta vorbeam.

Cred că ăsta a fost motivul. Era numai despre asta. Ne concentram pe proiectul What’s Up și uitasem de Simina și Marius.

Am hotărât să se termine și lucrurile s-au terminat ușor. Nu a fost adio cu lacrimi, ca în Titanic.

E greu, nici nouă nu ne-a fost ușor. Mai avem multe de trăit”, a mai spus el.

Foto: Facebook

Citește și: 

Orgasmul, liantul care ține unit cuplul Anda Adam – Sorin Andrei Nicolescu: Cel puțin la noi, ordinea este așa…

Alina-Maria de Roumanie, soția fostului Principe Nicolae, apariție de excepție la Câmpulung Film Fest

Andreea Bălan, declarație de dragoste impresionantă pentru soțul ei. George Burcea este, fără îndoială, sufletul ei pereche

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete