Orgasmul, liantul care ține unit cuplul Anda Adam – Sorin Andrei Nicolescu: “Cel puțin la noi, ordinea este așa…”

Anda Adam a dezvăluit secretul căsniciei fericiteSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Anda Adam s-a lansat în anul 1999 și de atunci se menține în topuri. Probabil că multe dintre noi au ascultat pe repeat, cu ani în urmă, melodii precum Ajutor sau Selecta și poate că nu ne-am fi gândit că rebela care se mișca lasciv pe lângă Alex Velea avea să devină, peste ceva timp, o soție model și o mămică responsabilă.

La 38 de ani, Anda Adam are o carieră de succes în spate, o viață de familie exemplară și se declară împlinită. În 2015 și-a unit destinul cu cel al lui Sorin Andrei Nicolescu și au o fetiță adorabilă, Evelin. Anda a fost cerută de soție la doar o lună de la începerea relației și au făcut nunta la mai puțin de un an de când s-au cunoscut.

Într-un interviu pentru cancan.ro, artista a mărturisit că are în plan un frățior pentru Evelin, și asta într-un viitor nu foarte îndepărtat: “Mi-aș dori foarte tare încă un copil. În mintea noastră plănuim un alt copil anul viitor pentru că anul acesta este imposibil. Am foarte multe proiecte în derulare și am foarte multe lucruri de făcut și, ca atare, la anul mi-aș dori foarte tare să rămân însărcinată. Evelin nu vrea o altă fetiță. Își dorește un frățior și a și zis cum vrea să-l cheme, dar numele nu este pe lista noastră de  favorite. Dacă vreau să mai fac un copil să fie băiat și să-l cheme David'a spus Anda Adam pentru sursa citată.

Anda Adam a dezvăluit secretul căsniciei fericite

Din punctul de vedere al Andei, în cuplul lor a funcționat… orgasmul… Dar orgasmul culinar înaintea celuilalt. Artista mărturisea în interviul sus-menționat următoarele: “Dacă vrei să ai o căsnicie fericită trebuie ca soțul să aibă tot timpul mâncare și să fie satisfăcut din punct de vedere culinar. Dacă e mâncat și este satisfăcut niciodată nu vor exista certuri. Când nu mănânci începi și te cerți. Cel puțin la noi ordinea este așa: orgasmul culinar și după aia celălalt orgasm. Dar fără ceva în burtică nu cred că vine celălalt…

De asemenea, creativitatea, inventivitatea sunt și ele niște condiții necesare pentru buna funcționare a cuplului: “Noi suntem foarte inventivi, suntem foarte spontani. Cred că monotonia poate să apară când nu mai există interes. Atât timp cât există interes nu prea ai cum să ajungi în faza aia de monotonie. Important este să existe iubire și idei de făcut ceva nou', a spus cântăreața, potrivit cancan.ro.

Citeste si

Dieta Nalep – Cum a slăbit Anda Adam 12 kilograme în două luni

Iată cum arăta Anda Adam când a debutat!

Sursa foto: Facebook Anda Adam

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete