De ce au divorțat What’s Up și soția lui Simina? Artistul a dezvăluit adevăratul motiv!

Pe 13 august, cântăreţul What’s Up, pe numele său real Marius Ivancea (30 de ani), a anunţat oficial despărţirea de soţia sa, Simina Costea (30 de ani), după trei ani de căsnicie și nouă de relaţie.

De curând, What’s Up a fost prezent în emisiunea Teo Show, difuzată de Kanal D, unde a oferit detalii despre separarea de soția lui, Simina.

Artistul a explicat de ce el și Simina au decis să meargă pe drumuri separate. „Lumea pare că ar vrea să-mi spună condoleanțe, dar nu știe cum. Toată lumea știe povestea foarte bine.

Acest subiect îmi dă o stare neplăcută, pentru că, totuși, sunt 9 ani. Am împărțit și bune, și rele. Ca să înțeleagă lumea despre ce e vorba ..”

De ce au divorțat What’s Up și soția lui Simina? Artistul a dezvăluit adevăratul motiv!

„Din iubire, lucrurile s-au transformat în muncă. Ajungeam acasă, vorbeam despre muncă. Ne-am iubit mult, de-aia ne-am și căsătorit, visam să facem copii.

Era un soi de obișnuință, dispăruse cumva magia aia. Ne certam din orice. Vorbeam numai despre lansări, despre muncă, dispăruse dragostea.

Nu sunt nici primul, nici ultimul. Îi doresc tot binele din lume. E fată deșteaptă, își va găsi drumul, așa cum o voi face și eu”, a declarat artistul, potrivit Wowbiz.ro.

Muzicianul a mărturisit că decizia de a se despărți nu a fost una ușoară nici pentru el, nici pentru Simina. „Am simțit nevoia să anunț că s-a terminat.

Am zis că e cazul să fac anunțul. Ne-am mutat, ne-am luat chirii separate. Când ne-am separat, acum două luni și jumătate, am intrat în studio și doar asta am făcut, muzică.

Între mine și Simina a degenerat situația pentru că noi am construit împreună acest proiect și, la un moment dat, numai despre asta vorbeam.

Cred că ăsta a fost motivul. Era numai despre asta. Ne concentram pe proiectul What’s Up și uitasem de Simina și Marius.

Am hotărât să se termine și lucrurile s-au terminat ușor. Nu a fost adio cu lacrimi, ca în Titanic. E greu, nici nouă nu ne-a fost ușor. Mai avem multe de trăit”, a mai spus el.

Foto: Facebook

Citește și: 

Iulia Vântur a vorbit despre căsătorie și copii: „Mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți’

Ce frumoasă e soția lui Adrian Nartea. Alina Ferinceac și protagonistul din serialul Vlad sunt împreună de 10 ani

Giulia Anghelescu are probleme cu fiul și cu fiica ei. Antonia își bate frățiorul când artista nu e atentă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete