Silueta Cosminei Păsărin: „Am 53 de kilograme acum, sunt la fel ca la 20 de ani!”. Ce mănâncă vedeta

În vârstă de 40 de ani, Cosmina Păsărin are o siluetă impecabilă. Vedeta reușește să se mențină în formă fără să facă prea multe eforturi, chiar și fără să țină i dietă drastică sau să facă zilnic sport.

Într-un interviu pentru Click, Cosmina Păsărin a recunoscut că nu are un regim alimentar strict. „Ce diete? Înfulec de rup, mănânc și noaptea, pâine, shaorma. Tot ce am poftă. Am 53 de kilograme acum, sunt la fel ca la 20 de ani! Am același număr de kilograme. Nu mă îngraș oricât aș mânca. Asta, e, așa e gena mea! Sunt slabă de când mă știu', a declarat vedeta, care a făcut și anunțul despre revenirea în televiziune.

„O să revin în televiuziune dupa colaborarea pe care am avut-o cu Pro TV! Nu pot să divulg încă unde din cauza contractului, dar vă asigur că e un proiect mare ', a mai dezvăluit Cosmina Păsărin, care a prezentat o perioadă emisiunea „Vorbește lumea' de la Pro TV.

silueta-cosmina-pasarin-7SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

În privința vieții sale personale, Cosmina Păsărin e foarte discretă. La un moment dat a spus că e singură și că nu are planuri de a deveni mamă. „O femeie dă naștere unui copil atunci când are pe cineva, are o familie, copiii nu se fac una – două.

Eu sunt genul acela de femeie care nu a visat la nuntă și copil. Asta este, dacă nu am soț sau un copil este vreo problemă? Am văzut foarte multe familii cu probleme în căsnicie. Este greu să găsești pe cineva pe aceeași lungime de undă cu tine, nu este ușor, dar, dacă o să fie de la Dumnezeu, bine, dacă nu mergem înainte!', a zis vedeta, care a și mărturisit ce nu ar ierta niciodată la viitorul ei partener de viață și ce calități ar trebui să aibă bărbatul de lângă ea.

„Evit să am în minte un model, un bărbat ideal. (…) Ar trebui să fie un bărbat înțelegător, înțelept, să fie un om responsabil, un om serios, e important! Nu îmi place dacă un bărbat e gelos, nu îmi place dacă un bărbat mă ia la întrebări și ține evidența trecutului meu. Toți avem un trecut, nu mi se pare normal să mi se facă asta. Un om trebuie să te ia așa cum ești. Nu îmi plac bărbații care nu sunt de încredere, pentru că nu se simt pregătiți pentru o relație!', a mai declarat aceasta.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete