Fotografii inedite cu Dan și Diana Șucu. Unde au mers cei doi pentru a aniversa 16 ani de căsnicie?

Dan şi Diana Şucu au aniversat, de curând, 16 ani de căsnicie. Cu această ocazie, cei doi au ales o destinație  preferată de multe persoane dornice de relaxare într-un cadru de vis. Nu au fost singuri, ci împreună cu cei doi băieți.

Omul de afaceri, Dan Șucu, a luat o pauză de la proiectele profesionale și a ales să petreacă clipe de neuitat alături de familia sa. De asemenea, aniversarea celor 16 ani de căsnicie a fost sărbătorită în Capri, mica insulă muntoasă situată la intrarea în Golful Napoli.

Diana Șucu a imortalizat momentele frumoase pe care le-au avut în timpul cinei servite într-un restaurant din Capri și le-a postat pe Instagramul său, alături de un mesaj emoționant pentru partenerul său de viață.

„La mulţi ani, iubirea mea', a scris Diana Şucu pe Instagram.

Soția investitorului de la Imperiul Leilor este extrem de discretă și rar apar imagini pe rețelele de socializare cu ei, însă acum a vrut să împărtășească cu toată lumea fericirea care se simte doar privind pozele.

„Cele mai importante fiinţe de pe Pământ, pentru mine, evident', a scris Diana Șucu în dreptul pozei în care apare alături de întreaga familie.

Într-un interviu acordat revistei OK! Magazine, Diana Șucu a dezvăluit care este secretul unei căsnicii reușite și cum reușesc să mențină activă iubirea dintre ei.

„Din punctul meu de vedere, iubirea ne poate ţine împreună, însă doar atracţia face ca relaţia sa nu devină monotonă şi banală. Cred că este important ca omul de lângă tine să se simtă apreciat, iubit, respectat, să nu uităm să ne spunem „Mulţumesc pentru că existăm unul în viaţa celuilalt, să nu uităm să ne facem declaraţii de dragoste (…).

Mie şi astăzi mi-e dor de Dan tot timpul, ca în prima perioadă a poveştii noastre, vorbim foarte mult la telefon în timpul zilei, chiar şi atunci când are zile mai complicate şi stă în şedinţe de dimineaţa până seara. Noi râdem, vorbim, ne împărtăşim gândurile, sentimentele cele mai profunde, îmi plac serile în care, după ce culcăm băieţii, ne povestim ce a făcut fiecare peste zi, îmi place să-l îngrijesc, să-l bibilesc ca pe un copil.

Ne-am modelat unul după celălalt. Îmi place tare mult că Dan îşi exprimă trăirile, sentimentele, stările. Îmi place când îmi spune în fiecare dimineaţă „Te iubesc! Tot ce am mai scump pe lume am primit de la soţul meu', a declarat Diana Șucu pentru OK! Magazine.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete