Și-a trosnit degetele și a fost la un pas să își piardă viața. Este incredibil ce a pățit acest bărbat

Și-a trosnit degetele și a fost la un pas să își piardă viața

Multe persoane au obiceiul de a-și trosni degetele, chiar dacă medicii atrag tot timpul atenția că acest lucru nu este tocmai sănătos și că poate cauza o mulțime de probleme de sănătate.

Povestea unui bărbat din SUA este cea mai bună dovadă că acest obicei este cât se poate de nociv și că poate avea urmări foarte grave. Antoine Boylston a fost la un pas să își piardă viața după ce și-a trosnit degetele. Imediat după ce a făcut acest lucru, o rană mai veche pe care bărbatul o avea la nivelul mâinii s-a deschis, ceea ce a permis ca o bacterie foarte periculoasă să ajungă în interiorul organismului. La scurt timp de la acest incident, bărbatul a ajuns la spital cu dureri puternice și după ce l-au consulat, medicii au constatat că bacteria era atât de puternică încât să se răspândise la nivelul întregului braț.

“Doctorii m-au avertizat că aș fi putut să-mi pierd mâna, dar mi-au spus că dacă as fi așteptat mult mai mult, aș fi putut pierde întregul braț sau chiar aș fi putut să mor”, a spus Antoine Boylston, potrivit dailymail.co.uk.

A fost operat de urgență și medicii au reușit să îi salveze viața, dar după această experiență, mâna dreaptă a lui Antoine Boylston a fost puternic afectată, iar bărbatul mai are acum doar două degete funcționale. După operația care a durat mai bine de trei ore, Antoine Boylston a stat o săptămână întreagă la terapie intensivă și a fost sub atenta supraveghere a medicilor.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Înainte să moară, o femeie a avut o singură dorință. I-a cerut soțului să ude zilnic florile, iar bărbatul a realizat abia peste ani adevăratul motiv

Au fost împreună în tinerețe, iar după 75 de ani s-au reîntâlnit. Ce s-a întâmplat după este demn de scenariul unui roman de dragoste

Povestea tragică a unei adolescente de 12 ani care a murit în timp ce făcea baie. Ce s-a întâmplat?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate