Înainte să moară, o femeie a avut o singură dorință. I-a cerut soțului să ude zilnic florile, iar bărbatul a realizat abia peste ani adevăratul motiv

ultima dorință a soției a fost să ude florile

Pierderea unei persoane dragi este foarte greu de suportat, mai ales după o viață trăită împreună. De acest lucru s-a convins un bărbat din Johannesburg, imediat după ce soția sa a fost răpusă de cancer.

Înainte să moară,  femeia a avut o ultimă dorință. Aceasta și-a dorit foarte mult ca plantele din baie să fie bine îngrijite și după moartea ei, motiv pentru care l-a pus pe soțul ei să promită că nu va trece nicio zi fără să le ude, potrivit familyshare.com. În amintirea ei, bărbatul a respectat întocmai ultima dorință a soției și ani în șir a udat plantele din baie, având grijă să arate perfect de fiecare dată.

Surpriza a venit abia peste câțiva ani, atunci când bărbatul a decis să se mute din casa în care locuise alături de soția sa. Pentru că plantele din baie îi aduceau aminte de iubirea vieții lui și pentru că îi făcuse o promisiune pe patul de moarte, bărbatul nu a vrut să se despartă de ele. Dorind să le împacheteze pentru a le transporta în siguranță, bărbatul a avut parte de o mare surpriză. Mai exact, acesta a constatat că florile pe care le-a udat în fiecare zi erau, de fapt, din plastic și că totul a fost doar o glumă din partea soției. Această descoperire l-a făcut să râdă în hohote și a realizat că la baza dorinței a stat intenția soției de a-l face să râdă și să uite de tristețea provocată de moartea ei.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Au fost împreună în tinerețe, iar după 75 de ani s-au reîntâlnit. Ce s-a întâmplat după este demn de scenariul unui roman de dragoste

Povestea tragică a unei adolescente de 12 ani care a murit în timp ce făcea baie. Ce s-a întâmplat?

Cum a reușit o tânără să slăbească 60 de kilograme? Așa arată meniul ei într-o zi obișnuită

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate