Și-a pus telefonul la încărcat, iar a doua zi familia a găsit-o fără viață. Ce s-a întâmplat?

a murit după ce și-a pus telefonul la încărcat

Povestea unei adolescente de 14 ani atrage atenția asupra unui obicei pe care majoritatea oamenilor îl au și care poate deveni fatal.

Le Thi Xoan, o tânără din Vietnam, și-a pierdut viața într-un mod cât se poate de ciudat. Adolescenta și-a pus telefonul la încărcat înainte de culcare, iar a doua zi, familia a găsit-o fără viață. În urma investigațiilor s-a descoperit că tânăra s-ar fi rostogolit peste cablu în timpul nopții, iar pentru că acesta era lipit cu bandă izolieră, firele au ieșit din cablu, iar tânăra s-a electrocutat.

Chiar dacă familia tinerei a chemat de urgență ambulanța, medicii nu au mai putut să o salveze pe adolescentă. Medicii au continuat manevrele de resuscitare, dar au fost nevoiți să declare decesul, cauza fiind electrocutarea, potrivit metro.co.uk.

Investigând cazul, autoritățile au descoperit că tânăra obișnuia să doarmă cu telefonul sub pernă, un obicei pe care foarte multe persoane îl au.

În mai multe studii, oamenii de știință au arătat care sunt pericolele la care ne expunem atunci când ținem telefonul mobil în apropierea patului. Pe lângă faptul că telefoanele mobile perturbă somnul, ele emit o serie de radiații, care pot duce la apariția cancerului, în timp. În plus, atunci când este conectat la priză, telefonul reprezintă un pericol de două ori mai mare, existând riscul ca el să se supraîncălzească.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Face bani acasă călcând hainele altora

Ipoteză șocantă în cazul modelului care a murit din cauza epuizării fizice. Ce au descoperit medicii după autopsie?

După ce a fost părăsită de iubit, această femeie s-a transformat total. Cum a reușit să slăbească aproximativ 45 de kilograme?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate