Ipoteză șocantă în cazul modelului care a murit din cauza epuizării fizice. Ce au descoperit medicii după autopsie?

Vlada Dziuba autopsie

Povestea modelului Vlada Dziuba,  care a murit la sfârșitul lunii octombrie, din cauza epuizării fizice, a impresionat o lume întreagă. Tânăra de 14 ani, care lucra ca model, a murit după o prezentare de bijuterii, care a durat aproximativ 13 ore. 

Vlada Dziuba este modelul care a participat la Săptămâna Modei din Shanghai și care a murit din cauza programului mult prea încărcat. După decesul tinerei, medicii legiști au realizat autopsia, iar rezultatele au scos la iveală o ipoteză cât se poate de șocantă.

Ce au descoperit medicii după autopsie?

În urma analizelor, medicii au descoperit că în corpul tinerei exista o substanță toxică, despre care nu se știu foarte multe informații. Această substanță urmează să fie analizată, pentru a se descoperi cu exactitate care a fost cauza morții tinerei. Dacă inițial s-a crezut că Vlada Dziuba  a murit în urma epuizării fizice, în corpul ei existând o infecție puternică, noile rezultate îi fac pe cei ce anchetează cazul să se gândească la ipoteza că aceasta ar fi fost otrăvită. Este luată în calcul inclusiv ideea că tânăra ar fi fost otrăvită de o rivală, invidioasă pe succesul pe care tânăra de 14 ani îl avea ca model.

“Vlada ar fi putut fi mușcată de o insectă otrăvitoare, ar fi putut mânca ceva sau ar fi fost otrăvită în mod intenționat”, a menționat revista Life, citând surse ce se ocupă de anchetarea cazului, potrivit thesun.co.uk.

Vlada Dziuba era din Rusia și visa la o carieră în modelling. Aceasta a murit după ce a muncit timp de 13 ore, fără întrerupere.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Povestea tulburătoare a unui model de 14 ani care a murit de epuizare. Mami, îmi doresc doar să dorm'

A ajuns la spital cu dureri cumplite, iar după ce i-au făcut o ecografie, medicii au fost șocați. Este incredibil ce au găsit în stomacul acestui bărbat

Au început să vorbească pe internet, dar când și-au dat întâlnire ea a avut un șoc. Ce s-a întâmplat după este incredibil

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate