Și-a pierdut mama când avea doar 15 ani. Povestea sfâșietoare a Adrianei Trandafir: “Durerea e atât de mare încât…”

Adriana Trandafir mamă

Era doar un copil atunci când a fost nevoită să facă față unei adevărate drame. Adriana Trandafir și-a pierdut mama la o vârstă fragedă, mai exact atunci când avea doar 15 ani, iar această întâmplare nefericită i-a marcat existența.

Actrița care încântă publicul atunci când urcă pe scena teatrului sau când apare la TV are o poveste de viață sfâșietoare. A crescut fără mamă și a văzut-o pe cea care i-a dat viață cum se stinge răpusă de o boală nemiloasă.

Și-a pierdut mama când avea doar 15 ani. Povestea sfâșietoare a Adrianei Trandafir

Dacă la acel moment nu a realizat pierderea suferită, pe măsură ce anii au trecut, Adriana Trandafir a mărturisit că durerea a devenit din ce în ce mai mare și că nu a reușit să treacă niciodată peste acest episod dureros din viața ei.

“Nu m-a luat prin surprindere plecarea ei, pentru că era așteptată și… știam că se va întâmpla așa. Vezi tu, artista din mine întotdeauna s-a gândit cum o să fac, artistic vorbind, atunci când ea nu o să mai fie sau când o să-mi dau seama că nu o s-o mai am lângă mine sau la înmormântare cum o să fie. În sfârșit, în capul meu era un film, un adevărat film al acestui moment și acel moment s-a întâmplat altfel decât filmul din capul meu și din imaginația mea. Pur și simplu eram cu ea acasă, cu ea în cameră, a plecat, i-am aprins o lumânare și am adormit. Acum îmi dau seama că durerea de atunci nu a fost atât de mare, pentru că, știi cum e, e nebunie. Dar după… Uite, acum mă gândesc că durerea e atât de mare încât nici nu poți să o spui, nici nu poți să o plângi, nici nu poți să o cânți, nici nu poți să o desenezi, nu poți decât să o trăiești și atât.”, a povestit Adriana Trandafir, potrivit  libertatea.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Adriana Trandafir.

Foto: facebook

Citește și: 

Ruptură în familia Oanei Roman. Vedeta a dezvăluit totul cu lacrimi în ochi

Ioana Ginghină iubește din nou. Cine este norocosul care i-a furat inima?

Ce s-a ales de Whats Up după scandalul de la finele anului 2019?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete