Ruptură în familia Oanei Roman. Vedeta a dezvăluit totul cu lacrimi în ochi

Ruptură în familia Oanei Roman

A fost implicată într-o mulțime de proiecte profesionale, s-a mutat într-o casă nouă, dar cu toate acestea a încheiat anul 2019 cu o mare durere în suflet. Pe lângă problemele cu soțul ei, Oana Roman a dezvăluit că în familia ei există o ruptură. A spus totul cu lacrimi în ochi!

2019 nu a fost tocmai un an ușor pentru Oana Roman. Deși a reușit să realizeze foarte multe lucruri din punct de vedere al carierei, viața sa personală a fost puternic pusă la încercare.

Ruptură în familia Oanei Roman. Vedeta a dezvăluit totul cu lacrimi în ochi

În luna decembrie a anului trecut, Oana Roman a anunțat separarea de soțul ei, însă în ciuda neînțelegerilor, cei doi au decis să înceapă împreună anul 2020 și să ofere o nouă șansă căsniciei lor. Asta nu înseamnă că problemele s-au rezolvat, Oana Roman confirmând că în continuare fac eforturi pentru a depăși această perioadă delicată.

Nu doar problemele cu soțul ei au afectat-o pe Oana Roman, ci și ruptura de cei dragi. Vedeta a mărturisit într-o emisiune de televiziune, cu lacrimi în ochi, că mai are doar două rude de sânge, mama și fiica ei, având în vedere că legătura cu sora și tatăl ei s-a rupt.

“2019 a însemnat și o îndepărtare majoră a surorii mele de noi. Familia de sânge pentru mine este formată din două persoane, mama și fiica mea. E greu să gestionezi toate astea în același timp. Am ales să vorbesc pentru că sunt un om asumat. Marius este acasă acum, doarme acasă la noi, cu noi pentru că Izabela și eu avem nevoie de el, afectiv. Separarea a fost singura soluție pe care eu am găsit-o, nu am vorbit despre divorț. În aceste momente comunicarea contează enorm de mult.”, a spus Oana Roman în emisiunea “La Măruță”, potrivit spynews.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Oana Roman.

Foto: facebook

Citește și:

Ioana Ginghină iubește din nou. Cine este norocosul care i-a furat inima?

Ce s-a ales de Whats Up după scandalul de la finele anului 2019?

Mihaea Borcea, acuzată că i-a distrus căsnicia actualului iubit!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete