Ce s-a ales de What’s Up după scandalul de la finele anului 2019?

Ce s-a ales de What’s Up după scandalul de la finele anului 2019?

Whats Up nu pare să treacă prin cea mai bună perioadă a vieții lui. După scandalul de la finele lui 2019, atunci când artistul a fost acuzat că a bătut-o pe Alice Badea, iubita lui de atunci, apele continuă să fie tulburi.

Multe dintre angajamentele pe care le avea au dispărut ca prin minune. Organizatorii de concerte au decis să anuleze contractele pe care le aveau cu artistul, tocmai din pricina celor întâmplate.

'Dacă nu a mai avut concerte, Marius a stat cuminte de sărbători. A petrecut în sânul familiei. Aceștia încearcă să-l convingă să meargă la specialist ca să își trateze problemele', a dezvăluit pentru Cancan.ro un apropiat al lui Whats Up. Singurii care i-au rămas aproape sunt cei din familie care se luptă din răsputeri să-l convingă pe artist să ceară ajutor specializat pentru a se putea „vindeca'.

Ne amintim că în decembrie Whats Up a ajuns încâtușat la poliție după ce a fost acuzat de violență. Cea care a apelat la ajutorul oamenilor legii a fost chiar iubita lui, Alice Badea, cea care i-a căzut victimă.

Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina (fosta soție a lui Whats Up) şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând', au dezvăluit, la vremea respectivă, apropiați ai artistului.

Alice Badea a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO. În plus, blonda este profesoară de muzică, dar şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete