Și-a dorit sprâncene perfecte, dar rezultatul final a fost dezastruos. Ce a pățit această femeie?

Datorită noilor tehnici de înfrumusețare, femeile pot corecta micile imperfecțiuni și astfel pot obține acel look la care au visat o viață întreagă. Cu toate acestea, nu întotdeauna rezultatul final este cel pe care îl așteptau, ci din contră, detaliul care trebuia să le ofere mai multă încredere în sine ajunge să le distrugă femeilor aspectul fizic.

Jami Ledbetter, o femeie în vârstă de 42 de ani, și-a dorit întotdeauna sprâncene perfecte, dar rezultatul final a fost dezastruos. Femeia s-a născut fără sprâncene și a apelat la o tehnică celebră pentru a le oferi acestora o formă satisfăcătoare.

Și-a dorit sprâncene perfecte, dar rezultatul final a fost dezastruos. Ce a pățit această femeie?

Jami Ledbetter a fost foarte încântată atunci când a primit din partea fiicei ei un voucher la un salon care realiza tatuaje în zona sprâncenelor. Deși procedura părea una sigură, femeia a avut mult de suferit la scurt timp după realizarea tatuajului și asta pentru că în urma vizitei la salon s-a ales cu patru sprâncene. A încercat toate soluțiile pentru a șterge tatuajul, însă fără rezultat. Nici machiajul nu putea să acopere zonele în care au fost desenate sprâncenele, motiv pentru care femeia a decis să apeleze la o altă specialistă în tatuaje. Aceasta a reușit să decoloreze cerneala folosită pentru tatuarea sprâncenelor cu ajutorul unei substanțe și să îi ofere femeii un aspect cât mai natural.

“Nu aș dori acest lucru nici celui mai mare dușman. Mi-a afectat puternic încrederea în sine. Am fost devastată. Mă întâlneam cu un tip în acea perioadă, însă el a evitat să se mai întâlnească cu mine începând din acel moment.”, a spus Jami Ledbetter, potrivit thesun.co.uk.

Ulterior, femeia a descoperit că salonul la care își făcuse inițial tatuajul nu era unul autorizat și că persoana care se ocupase de ea nu mai lucra în domeniu.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: facebook, captură youtube

Citește și:

Reacție revoltătoare a unui judecător vizavi de cazul unei femei abuzate sexual: Te-ai gândit că ai fi putut evita violul ținându-ți…?'

O asistentă a recunoscut că a schimbat peste 5000 de copii la naştere

Imagini șocante! O mamă își lovește fetița de 3 ani, în timpul unei ședințe foto

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Povesti adevarate