Și-a cerut public iertare după ce și-a înșelat soția însărcinată! „Cum îți așterni, așa dormi”

Și-a cerut public iertare după ce și-a înșelat soția însărcinată! „Cum îți așterni, așa dormi”

La începutul anului 2017, comediantul Kevin Hart a recunoscut că și-a înșelat soția, pe Eniko Parrish.

Înaintea confirmării zvonurilor, actorul a negat afirmațiile, recunoscând ulterior că a fost șantajat cu o serie de fotografii surprinse fără acordul lui, imagini în care apare alături de o altă femeie, într-o cameră de hotel din Las Vegas.

Kevin Hart și-a înșelat soția cât timp aceasta era însărcinată

O lună mai târziu, Kevin și-a retras afirmațiile, admițând că a judecat greșit situația și cerându-le iertare soției și copiilor lor într-un clip emoționant publicat pe contul personal de Instagram.

În cadrul unui interviu oferit ulterior, comediantul s-a declarat „absolut iresponsabil”. „Acesta este cel mai stupid lucru pe care Kevin Hart l-a făcut în toată viața lui.

Nu a fost un moment peste care să poți trece ușor. Acestea fiind zise, cum îți așterni, așa dormi.”

Actorul a mărturisit că a plecat în Las Vegas în timp ce familia sa era, la rândul ei, plecată din oraș. „Sunt vinovat, indiferent de circumstanțele celor întâmplate”, a mai adăugat comediantul.

Femeia implicată în scandal, Montia Sabbag, a afirmat public că nu a intenționat să îl dea în judecată și că nici nu a încercat să îl șantajeze în urma relațiilor intime avute.

Înfricoșat, însă din dorința de a fi sincer, actorul și-a recunoscut faptele în fața soției sale, atunci însărcinate, sperând ca ea să „găsească puterea de a-l ierta și de a înțelege că așa ceva nu se va mai întâmpla niciodată.”

Kevin și Eniko s-au căsătorit în anul 2016, iar în noiembrie 2017, tânăra a adus pe lume primul copil al cuplului, un fiu, Kenzo.

Comediantul mai are doi copii din mariajul anterior cu actrița Torrei Hart: un fiu, Hendrix (12 ani), și o fiică, Heaven (14 ani).

Foto: Hepta.ro

Sursă: USA Today

Citește și: 

Hayden Panettiere, agresată fizic de partenerul de viață. Ce spune familia actriței despre cele întâmplate?

Miley Cyrus nu își dorește copii! Care este motivul artistei?

Claire Holt a vorbit despre nașterea fiului ei: „A fost incredibil de dureros’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete