Cine este soția lui Roger Federer? Femeia care îl susține de fiecare dată!

Este unul dintre cei mai talentați jucători de tenis și aproape că nu există persoană care să nu fi auzit de el sau de performanțele pe care le-a obținut pe terenul de tenis. Dacă pe el îl cunoaște o lume întreagă, puțini sunt cei care știu cine este soția lui Roger Federer. 

Roger Federer a reușit să își construiască un nume important în lumea sportului alb, devenind unul dintre cei mai buni jucători de tenis din lume. A fost locul 1 în clasamentul ATP timp de 310 săptămâni, stabilind un adevărat record, iar mulți spun că succesul său se datorează și femeii care îl susține de fiecare dată.

Cine este soția lui Roger Federer?

Prezentă mai tot timpul la meciurile lui de tenis, soția lui Roger Federer este cea care îl susține din tribună și se îngrijorează de fiecare dată când rezultatul nu este în favoarea partenerului ei de viață. Nu de puține ori s-a întâmplat ca paparazzi să o surprindă pe Mirka Federer tristă sau îngândurată, trăind la maximă intensitate fiecare punct al meciului.

Mirka Federer a devenit soția cunoscutului tenismen în anul 2009, însă cei doi s-au cunoscut în anul 2000, la Jocurile Olimpice. Mirka Federer a jucat și ea tenis, ajungând pe locul 76 în clasamentul WTA. Ulterior, din cauza unei accidentări puternice, Mirka Federer a decis să se retragă, putând fi văzută doar la meciurile soțului ei.

Roger și Mirka Federer formează unul dintre cele mai solide cupluri. Cei doi sunt părinții a două perechi de gemeni, două fete și doi băieți. Într-un interviu mai vechi, Roger Federer spunea că îi este aproape imposibil să stea departe de soția sa.

“Refuz să dorm fără soţia mea. Mereu am vrut să facem copii, dar visul meu a fost întotdeauna să o am lângă mine, nu să dormim în alte camere. Prefer să-i aud pe copii plângând, decât să stau departe de ea. (…) Singurele lucruri de care sunt ataşat sunt soţia, copiii mei şi prietenii mei. Tenisul? E excelent. Dacă înving, e fantastic. Dacă pierd, e bine şi aşa.”, a spus Roger Federer, potrivit adevarul.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Roger și Mirka Federer.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Miley Cyrus nu își dorește copii! Care este motivul artistei?

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au întâlnit în secret? Uite ce vedetă plănuiește să îi împace pe cei doi

Michelle Obama, schimbare radicală de look. Arată mai bine ca niciodată!

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete