Joe Sumner cântă în deschiderea concertului Sting

Fanii lui Sting așteaptă cu sufletul la gură concertul pe care acesta îl va susține la Cluj, iar pregătirile au intrat deja în linie dreaptă. În deschiderea concertului va cânta Joe Sumner, iar cu o zi înainte de eveniment, mai sunt disponibile doar câteva bilete.

Concertul Sting este cel mai așteptat eveniment al toamnei. Pe 17 octombrie, Sting va urca pe scena de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, unde va susține un concert ce face parte din  turneul '57th & 9th', care promovează cel mai nou album al cântărețului internațional.

Turnetul '57th & 9th' a început în luna februarie a acestui an, în America de Nord, iar în timpul spectacolului, fanii artistului vor putea asculta atât piesele mai vechi, cât și melodii noi, ce se regăsesc pe noul album.

Joe Sumner cântă în deschiderea concertului Sting

În deschiderea concertului va urca pe scenă Joe Sumner, care va interpreta o serie de melodii începând cu ora 20:00, urmând ca Sting să își încânte fanii de la ora 21:00. Joe Sumner este fiul cel mare al lui Sting, pe care acesta l-a avut în urma căsătoriei cu actriţa Frances Tomelty.

Organizatorii evenimentului fac eforturi pentru ca totul să iasă perfect și pentru ca artistul să se bucure pe deplin de timpul petrecut în România. Cum Sting va veni la Cluj însoțit de bucătarul personal, cei ce s-au ocupat de eveniment s-au asigurat că într-o încăpere a Sălii Polivalente a fost organizată o bucătărie perfect funcțională, astfel încât bucătarul artistului să îi poată prepara acestuia meniul zilnic.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Sting.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Filmul „Octav', călătoria către inocență

Filmul românesc CHARLESTON selectat la festivalul din Chicago

Cine e nea Bombi din reclama cu Andi Vasluianu?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete