Dj Wanda, în lacrimi la TV! Starea ei de sănătate s-a înrăutățit: „Sunt clipe grele… În viață trebuie să fii tare”

DJ Wanda se simte din ce în ce mai rău și trece prin momente dificile. Cântăreața are probleme serioase de sănătate, iar starea ei nu este deloc bună. După ce a primit mai multe diagnostice de la medicii din România, ea a apelat la ajutorul specialiștilor din Turcia.

Dj Wanda se confruntă cu o boală rară, așa că s-a dus în Tucia pentru a-și face mai multe analize amănunțit, unde a primit și un diagostic final din partea medicilor.

Sunt clipe grele, momente grele. În viață trebuie să fii tare. (…) Îmi dau seama cât de important este să ai la tine sufletul, mi-a zis Andreea de multe ori. Sunt puternică. Am multe de povestit și nu vreau să trec atât de simplu și atât ușor peste perioada asta. Parcă eram într-o croazieră la hotel. Cu ce mă lupt e mult de luptă. E vorbă despre o boală cronică. Nu e ceva simplu. E o boală destul de rară', a declarat DJ Wanda, în cadrul unei emisiuni TV.

Dj Wanda, în stare gravă!

Andreea Marin a fost alături de DJ Wanda și a sprijinit-o în toată această perioadă.

„Știe acum diagnosticul și știe acum de ce tratament are nevoie. E o boală cronică. Să nu știi ce ai nu e deloc confortabil. Măcar să știi', a declarat Andreea Marin.

Pe 3 octombrie, DJ Wanda a anunţat pagina sa de socializare că a plecat în Turcia ca să facă mai multe investigaţii medicale. Toate astea, după ce în România, vedeta nu a primit un diagnostic clar.

Foto: captură Antena Stars, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

DJ Wanda, de urgenţă la un spital din Turcia! Cântăreața trece prin momente cumplite

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete