Sfaturi de la Daniel Buzdugan în plină epidemie de Coronavirus

Daniel Buzdugan - să nu transmitem generațiilor următoare greșelile și eșecurile noastre

Daniel Buzdugan, cunoscut om de radio și TV, își folosește zilele acestea canalele de comunicare pentru a transmite îndemnuri pozitive într-un context nu tocmai fericit.

Iată ce spunea Daniel Buzdugan acum câteva zile: „Provizii pentru suflet. Mi-am cumpărat, de la Librăria Bizantină, cartea prietenului meu drag, părintele Constantin Necula – „Duminici de fie are zi!'. Cuvinte rostite simplu, cuvinte care ating sufletul și care ne spun că pentru a fi fericiti avem nevoie nu de provizii pe pământ, ci în cer! Iată un fragment: Dinaintea morţii, bogăţia e fără niciun folos, ba mai mult, pare a fi o greutate.

Oricum ai da-o, e o nebunie fără seamăn să crezi în nemurirea îmbogăţirii tale. Două sunt invăţămintele: „Fiţi atenţi şi păziţi-vă de orice lăcomie, fiindcă, oricât de bogat ar fi cineva, viaţa lui nu stă în avuţiile sale (v. 15) şi „Aşa se intâmplă cu cel care strânge comori, dar nu se imbogăţeşte înaintea lui Dumnezeu” (v. 21).

Dinaintea frontului de căpătuială rapace în care trăim, aproape că dor cuvintele acestea. Când vezi acumulările de top Forbes şi absurditatea cheltuielilor snoabe din jur, când constaţi lipsa de entuziasm a celor îmbogăţiţi şi demotivarea lor în lehamite, aproape că te ruşinezi că nu le-ai citit parabola aceasta, că n-ai rostit-o mai des, că n-ai strigat-o la toate întâlnirile specialiştilor de circumstanţă în înmulţirea banilor proprii în defavoarea celor fără bani.

Mai grav pare când bogatul necugetat devine câte un om de stat, care confundă poporul cu propria moşie, lărgind în vise de mărire hambarele intereselor personale.”, citează vedeta.

Altfel, în permanent interesat de percepția pozitivă a lucrurilor, Daniel Buzdugan susține campania de conștientizare a faptului că produsele românești trebuie să fie prima opțiune atunci când vine vorba despre cumpărăturile pe care le facem.

În plus, vedeta Radio ZU nu încetează în a transmite un mesaj simplu, dar atât de important: „Stați acasă!'.

Pe Daniel Buzdugan îl poți asculta live cu toate glumele lui, cu toate bancurile, dar și povețele lui în fiecare dimineață în Morning ZU, alături de Mihai Morar și Emma Ștefan.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete