Seria seminariilor pentru copii “Sa desenam zambete!”

Iata ce vor afla copii care vor lua parte la cursuri: informatii generale despre anatomia gurii, functiile dintilor, frecventa periajului si ce presupun vizitele la medicul stomatolog. De asemenea, indrumati de un pedodont, acestia vor invata si vor exersa cum sa se perieze corect sau cum sa foloseasca ata dentara.

Este important ca cei mici sa deprinda regulile unei igiene orale corecte de la varste foarte fragede. Practica mi-a demostrat ca sunt prea putini cei care stiu sa-si ingrijeasca dantura corespunzator. Dobandirea acestor obiceiuri ii va feri de probleme cu adevarat complicate ce pot interveni pe parcursul vietii' declara Viviana Banulescu, media pedodont la Velvet Dental Primaverii.

Parintii vor primi si ei informatii valoroase. Despre metodele de ingrijire dar si despre tratamentele adresate copiilor. Despre aparatele dentare, radiografii sau sigilarea dentara.

Proiectul Sa desenam zambete! vine in continuarea activitatilor noastre de implicare sociala. In anii trecuti am desfasurat doua campanii de informare adresate adultilor – Cat de sanatos e zambetul tau? si Evalueaza-ti santatea dentara!. Ne-am gandit ca e potrivit sa ne indreptam atentia si asupra celor mici, mai ales ca obiceiurile se deprind cel mai bine in copilarie' afirma Cristi Costachescu, Managing Partner Velvet Dental

Inscrierea parintilor si a copiilor lor la seminariile gratuite Sa desenam zambete!' se face in clinicile Velvet Dental.

Temele seminariilor:

  • anatomia gurii si a danturii
  • functiile danturii
  • ingrijirea corecta a danturii
  • folosirea atei dentare
  • schimbarea dintilor
  • ce inseamna vizita la medicul dentist
  • ce se ascunde in cabinetul stomatologului
  • mancarea si dintii sanatosi

Intra pe www.velvetdental.ro si afla mai multe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din