Serena Williams nu mai are voie să poarte celebrul costum negru pe care l-a îmbrăcat la Roland Garros

Costumul pe care Serena Williams l-a purtat la meciurile de tenis desfășurate la Roland Garros a stârnit critici și aprecieri în egală măsură. După ce a născut, tenismena a început să îmbrace un costum personalizat, negru, mulat, cu o centură roz.

Conform www.aufeminin.com, antrenorul ei, francezul Patrick Mouratoglu, a clarificat motivul pentru care Serena a apelat la el: “A avut nişte cheaguri de sânge chiar după cezariană. Costumul acesta are rolul de a realiza o presiune asupra corpului, ajutând astfel circulaţia sângelui”.

Povestea costumului negru mulat

Mai mult, purtarea celebrului costum negru și mulat i-a permis Serenei să transmită un mesaj pozitiv femeilor care tocmai au născut, încurajându-le să aibă încredere în ele: “Pentru toate mamele care s-au recuperat greu după naștere, iată. Dacă eu pot s-o fac, și voi puteți s-o faceți. Vă iubesc pe toate”, a scris tenismena pe contul ei de Twitter.

Serena Williams nu mai are voie să poarte celebrul costum negru pe care l-a îmbrăcat la Roland Garros. Președintele FFT intenționează să introducă un cod vestimentar

Bernard Giudicelli, președintele Federației Franceze de Tenis, a fost primul contestatar al vestimentației sportivei. Acesta are de gând chiar ca, pe viitor, să instituie un cod vestimentar pentru sportivele care intră pe zgură: “Cred că, uneori, se merge prea departe. Costumul pe care Serena l-a purtat în acest an nu va mai fi acceptat. Trebuie să respectăm jocul și locul în care te afli”, a declarat Giudicelli pentru “Tennis Magazine”.

Citește și Serena Williams a trecut prin drama pe care o trăiește acum Meghan Markle. Sportiva a făcut dezvăluiri surprinzătoare

Totuși, Giudicelli nu vrea să copieze codul vestimentar de la Wimbledon (vestimentație albă), dar dorește ca sportivii să fie mai responsabili în ceea ce privește alegerea ținutei: “Pentru 2019 este târziu acum. Colecțiile sunt deja create, totuși, le vom solicita producătorilor de echipamente sportive să ni le prezinte”, spune președintele FFT.

Reacția Serenei Williams la afirmațiile președintelui Federației Franceze de Tenis

Conform www.sport.ro, replica Serenei Williams nu s-a lăsat așteptată. Tenismena nu a părut deranjată de afirmațiile lui Giudicelli: Cred că turneele de Grand Slam au acest drept, să facă ce vor. Cred că, dacă ar ști că la mijloc este sănătatea mea, ar fi de acord cu echipamentul. Deci cred că este în regulă', a spus Serena Williams.

Citește și Cum reiei intimitatea sexuală după naștere

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete