Selly, tânărul care a făcut o avere de un milion de euro: „Primii bani din vlogging au fost 50 de dolari”

Selly are 21 de ani și e cel mai urmărit vlogger din România pe Youtube, acolo unde are peste trei milioane de abonați. Primii bani pe care i-a câștigat au fost 50 de dolari, adică 200 de lei. Acum, el câștigă zeci de mii de euro lunar.

Într-un clip video pe Youtube, Selly și-a spus povestea primului său milion de auro, averea pe care o are acum. „Eu consider că meritul pentru activitatea din YouTube și din online, în general, nu e cauzat de noroc, e cauzat de muncă. Munca e principalul factor aici. Dar aș fi ipocrit să spun că nu m-am bucurat și de un noroc. Care a fost norocul? Norocul meu a fost timeing-ul, acesta e foarte important când vorbești de orice afacere, de orice chestie. (…) Eu am avut marele noroc de a începe să fac ceea ce fac acum încă din 2011 sau 2012. Ăsta a fost norocul meu. Eu eram foarte tânăr vloggingul abia începea și am avut unitatea de a învăța foarte rapid niște lucruri pentru că aveam și 10, 11, 12 ani și învățam foarte repede. Ăsta a fost norocul meu.

Ideea e că am început să fac primii bani din Google Sense, adică din platforma de monetizare a YouTube-ului de la vremea respectivă, primii bani însemnând 50 de dolari după primul an de vlogging. Avea 12 ani și am scos pentru prima dată de la bancomat cei 50 de dolari, 200 de lei. Erau banii mei. Cel mai tare sentiment!', a dezvăluit el.

selly-avere-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„În 2014 am început să cresc în cifre pe YouTube, acei 200 de lei s-au transformat în 400 de lei, în 600 de lei, în 1.000 de lei, vorbim despre economiile mele. Ajunsesem în 2014 să fac vreo 70 de dolari pe lună din YouTube. Pentru mine, la vârsta respectivă, erau bani mulți. (…) Deci făceam 300, 400 de lei pe lună și, automat, începând să am banii pe mână, am făcut și prima tâmpenie din viața mea. Se întâmpla când aveam 13 ani. Deci să nu faceți asta. Eu descoperisem alcoolul și aveam un anturaj mai mare cu un an decât mine, și eu am făcut tâmpeniile cu un an mai repede. Și am băut whiskey. Și am băut și am băut, la început nu se simte, dar apoi se prăbușește totul. M-au luat părinții mei și nu m-au mai lăsat două luni să ies din casă', a mai spus Selly, care a trecut printr-o schimbare majoră în 2015.

El nu a mai înjurat în clipurile de pe Youtube și a și fost cooptat de casa de producție Global Records, unde e și acum. „În prima zi din clasa a IX-a de liceu am fost abordat de casa de discuri Global Records, care sunt acum principalii mei parteneri, prieteni. La vremea aia era cea mai inovatoare casă de discuri, care făcea agenție de influenceri. Pe atunci mi-au dat un contract, dar nu era un contract foarte bun pentru mine. Eu mi-am negociat singur contractul, eu am citit singur pe net ce scria acolo.

Acolo a început expansiunea mea. Dacă nu livram la timp, dacă nu eram harnic, eu nu aveam cum să fac bani. Și așa am început să fac bani. Și primii mei bani serioși, și aici vorbim de zeci de mii de euro, au fost din reclame la brand-uri. În primăvara lui 2017 mi-a intrat un contract de 35.000 de euro. Pentru mine, la 16 ani a fost wow. Și de atunci au început să vină banii serioși', a mai spus el.

Selly a avut și are în continuare și alte afaceri pe lângă activitatea lui din online.

„Apoi am făcut trupa 5GANG și din 5GANG am făcut bani mulți, și atunci a fost o creștere explozivă. În 2018 am fost avion, la fel și în 2019', a spus vloggerul.

„Am făcut concerte, am făcut firme, sunt surse diferite de venit, am făcut curs de vlogging, am investit în acțiuni, mi-am diversificat sursele de venit', a mai spus el pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete