Irinel Columbeanu reacționează după ce Monica Gabor s-a întors în România: „Nu știu dacă e și Irina cu ea”

Irinel Columbeanu a aflat din presă că Monica Gabor, fosta lui soție, s-a întors în țară. Omul de afaceri nu are idee dacă în România a ajuns și fiica lui, Irina Columbeanu.

La începutul săptămânii, Monica Gabor s-a întors în România și s-a întâlnit cu surorile sale, Alina și Ramona. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu a venit însoțită de fiica ei, Irina, dar nici de iubitul chinez, Mr. Pink.

Irinel Columbeanu a fost surprins când a aflat că fosta lui parteneră s-a întors acasă. Omul de afaceri nu știe dacă în țară a ajuns și fiica lui, Irina, pentru că susține că nu a vorbit cu aceasta. Cât despre o întâlnire cu Monica, Irinel nu a vrut să intre în detalii.

„Am aflat de vizita Monicăi în România din presă. Nu știam de revenirea în țară, nu mi-a spus nimic. Nu știu dacă e și Irina cu ea. Nici cu Irina nu am vorbit', a declarat omul de afaceri, pentru WOWbiz. Întrebat dacă o va contacta pe Monica Gabor sau se va întâlni cu ea, Irinel Columbeanu a răspuns: „Nu comentez acest subiect'.

Istoriile unui vehement – Ipocratia de Irinel ColumbeanuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Monica Gabor a decis să se mute în Statele Unite ale Americii în urmă cu mai mulți ani, după divorțul de Irinel Columbeanu. Acolo ea l-a cunoscut pe Mr. Pink, cel care îi este soț în prezent. La ceva timp după ce a părăsit România, fiica ei și-a dorit să vină să locuiască cu ea.

Fostul fotomodel a revenit în țară și a fost să o viziteze pe sora ei, Alina. În România s-a întors și Ramona Gabor, care de ceva vreme s-a mutat în Dubai. Cele trei surori au petrecut timpul împreună.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete