Uleiul de măceșe, secretul tenului lui Kate Middleton și al lui Meghan Markle

Uleiul de măceșe reduce ridurile și tratează acneea și cicatricile.

Extras din seminţe de trandafir sălbatic prin presare, uleiul de măceşe este un produs ce are componente 100% naturale. Conţine Omega-3 , Omega-6, Omega 9, are proprietăţi anti-inflamatorii şi regenerative.

Beneficii ale uleiului de măceșe

Reduce ridurile și oferă strălucire pielii

Uleiul de măceșe este bogat în vitaminele C și A, cu rol în stimularea producției de colagen esenâial elasticității pielii. Este unul dintre puținele uleiuri esențiale care conțin în mod natural retinol (vitamina A), care ajută la tratarea semnelor vizibile ale îmbătrânirii. Acesta încurajează creșterea și regenerarea de noi celule ale pielii.

Elimină roșeața și iritația

Uleiul de măceșe conține acizi grași antiinflamatori, cum ar fi acidul linoleic, acidul alfa-linoleic și acidul oleic. Restabileşte pielea afectată de arsuri și reface epiderma. Adaugă două-trei picături de ulei adăugate în crema de noapte.

Estompează vergeturile

Uleiul de măceșe conține o cantitate mare de acizi grași, care stimulează producția de colagen. Uleiul de măceșe hidratează pielea și ajută la refacerea țesuturilor.

Tratează acneea

De obicei, acneea apare ca urmare a secreției excesive de uleiuri naturale ale pielii. Uleiul de măceșe hidratează pielea și previne secreția sebumului în exces.

Hidratează

Uleiul esenţial de măceşe se absoarbe rapid în piele și poate fi folosit pe post de bază de machiaj ori înainte de aplicarea unei loţiuni cu factor de protecţie.

“Cel mai important lucru este să vă asigurați că uleiul de măceșe pe care îl utilizați a fost obținut prin metode de presare la rece, deoarece căldura ridicată poate degrada unele dintre ingredientele cheie, active”, spune dr. Geddes-Bruce.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că uleiul de măceșe este certificat organic – garantează că a fost extras din plantele cultivate fără pesticide și erbicide și este cât se poate de pur.

 

Iulia Sandu

Foto:123rf.com

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete