(P) Simplu ca un lac, durabil ca un gel!

Ești preocupată cu pregătirile pentru Crăciun, ai început cu curățenia mare de dinainte de sărbători sau poate ai o mulțime de restanțe la serviciu care mai trebuie făcute? În toată această agitație, cum îți mai rămâne timp să te ocupi și de manichiura ta? O adevărată nebunie! Din fericire, avem un ajutor imens pentru tine, care îți va ușura îngrijirea de aspectul tău. Se numește Ojă semi One Step și vei adora acest ajutor!

Despre ce este vorba?

Dacă nu cunoști încă conceptul de ojă semipermanentă, citește cu atenție. Niciodată până acum nu a fost atât de simplu să îți faci o manichiură rezistentă și durabilă doar în câteva minute în   confortul casei tale. Nici măcar nu ai nevoie de o mie de produse sau un curs de manichiură, se va descurca oricine! Manipularea cu ojele semi este foarte simplă, deoarece se aplică cu o pensulă, la fel cum ești obișnuită cu ojele de unghii clasice.

Singura diferență este că, după aplicare, fiecare strat de ojă trebuie să fie polimerizat timp de 2 minute în lampa UV sau cu LED. Poate părea destul de sâcâitor, dar contrariul este adevărat! Ojele obișnuite se usucă adesea timp de zece minute și sunt mult mai puțin rezistente. Ojele semi sunt perfect tari și uscate imediat după polimerizare și rezistă până la trei săptămâni pe unghii.  Rapid și eficient, exact de asta ai nevoie!

Sfat: Te interesează ojele semi? Pentru început, îți recomandăm un set eficient de oje semipermanente, în care vei găsi tot ceea de ce ai nevoie pentru o manichiură perfectă. Bombă!

Ojele semi One Step în acțiune!

Există două tipuri de oje semi – cu o singură fază și cu trei faze. În timp ce la cele cu trei faze au nevoie de o bază sub oja de culoare și un luciu de protecție de deasupra, ojele semi cu o singură fază  Ojele semipermanente One Step sunt chiar mai simplu de utilizat. Este de ajuns să îți cureți unghiile, să le dai forma dorită și să aplici un strat de ojă în nuanța preferată. Pur și simplu aplici un strat de ojă pe unghii, polimerizezi într-o lampă UV și gata!

Sfat: Pentru un rezultat de lungă durată, se recomandă aplicarea unui strat foarte subțire de ojă semipermanentă One Step și în funcție de necesitate se repetă procedura. Nu uita să polimerizezi în lampa UV / LED fiecare strat !

Credem că, datorită aplicării atât de simple și cu efect frumos, unghiile tale vor străluci și vei auzi numai laude în jurul tău. În plus, ojele semi îți oferă o gamă largă de culori! Dacă te decizi să le dai o haină nouă unghiilor tale, nu este nimic mai simplu decât îndepărtarea ojei cu remover special pentru oje semi și uraaa îmbracă-le într-o haină de altă culoare! Așadar poți schimba aspectul unghiilor tale ori de câte ori ai poftă. Și nu vei străluci doar de sărbători, ci și în agitația de dinainte de Crăciun!

Deci ce zici, vei adăuga o ojă semi pe lista ta pentru Moșul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial