Secretul succesului: Sa ai stil!

Cheia fericirii nu inseamna mai multi bani!

Nu poti cumpara stil cu bani. Nu poti cumpara bun gust cu bani. Cu bani poti cumpara doar "mai mult". Mai multi bani te vor trimite mai repede la destinatie. Mai multi bani vor face doar sa fii mai mult decit esti deja. Asa ca, daca esti inclinat sa fii nefericit, te vei simti mizerabil inconjurat de lux si de multi bani. Daca esti rautacios bogatia te vor face sa devii o teroare.

Nu iti cheltui toti banii odata. Economiseste si cumpara ceva deosebit.Banii dati pe nimicuri se pot aduna intr-o mica avere. Pentru o persoana rafinata, calitatea este mult mai importanta decit cantitatea.

Imaginea ta conteaza si te ajuta in drumul spre succes.

Daca este necesar trebuie sa faci schimbari pentru a deveni persoana de care este nevoie pentru realizarea viselor tale.
Imaginea ta include multe aspecte de care trebuie sa ai grija : atitudinea, tinuta, aspectul exterior. Intreaga ta fiinta trebuie sa emane: distinctie, prestanta, optimism, echilibrul interior, sanatate, prosperitate, cinste, profesionalism.

Oamenii te judeca dupa felul in care arati. Prima impresie este decisiva!

Aspectul exterior iti pune in valoare personalitatea si trebuie sa se caracterizeze prin rafinament si bun gust.
Pentru a avea succes trebuie sa fii atractiv, sincer, fermecator, sa transmiti incredere si siguranta. Zimbeste si vei gasi calea de acces spre oamenii cei mai dificili. Expresia de pe chipul tau este hotaritoare.
Efectul zimbetului este atotputernic dar numai acel suris sincer care vine din interior si incalzeste inimile. O veche zicala spune: "voi merge pe acest drum o singura data, deci nu ma voi da in laturi de la orice binefacere pe care pot s-o aduc sau orice cuvint amabil pe care-l pot rosti. Daca amin sau neglijez sa fac astfel nu voi mai avea aceasta sansa caci nu voi mai trece pe aici".

Pasiunea si emotiile

Emotiile sunt cele mai puternice forte aflate inauntrul nostru. Permite pasiunii si emotiilor tale sa iasa la lumina si transmite-le oamenilor. Nu le ascunde. Sub puterea emotiilor oamenii pot realiza lucruri extraordinare. Ziua in care permiti emotiilor sa iti hraneasca dorinta este ziua care iti va transforma total viata.

Va doresc sa nu treceti pe linga "sansa vietii" si sa aveti bucuria de a trai macar o data in viata "betia succesului".

Cuvintele lui Jim Rohn ar putea reprezenta un prim pas si o sursa de inspiratie: "Succesul inseamna a raspunde invitatiei la schimbare, la crestere, la dezvoltare si la devenire o invitatie de a te duce intr-un loc mai bun pentru a cistiga o pozitie mai avantajoasa. Succesul inseamna sa faci din viata ta ce vrei! Ce vrei de la viata ta ? Aceasta este marea intrebare!"

Realizat de Adriana Beldie
Pentru mai multe informatii despre autoare vizitati site-ul "www.slabire-sanatate.ro"

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Cariera