Secretul succesului: Sa ai stil!

Pentru fiecaruia dintre noi exista o zi care ne poate schimba viata. De multe ori trecem pe linga sansa vietii fara sa ne oprim. Nu uitati ca nici o intilnire nu este intimplatoare si in orice moment vi se poate oferi o ocazie unica !

Cu totii ne dorim sa traim macar o data "betia succesului".
Admiram cu o invidie ascunsa succesul celor din jur, care ni se pare inaccesibil si de cele mai multe ori ne gindim cu o resemnare trista: "a avut noroc" sau "este foarte talentat" sau "a avut relatii". Din pacate nu ne punem intrebarea: cita munca se ascunde in spatele acestui succes, cite renuntari, cite nopti nedormite, ce sacrificii a facut acest om?

Ideea de succes este perceputa in mod diferit de fiecare dintre noi. Pentru majoritatea oamenilor succesul inseamna multi bani. Pentru altii, nevoia de apreciere, de recunoastere, nevoia de a fi cel mai bun este mult mai importanta decit satisfactia pe care o ofera banii. Cred ca cei mai fericiti, sunt oamenii pentru care succesul se confunda cu pasiunea pentru munca pe care o desfasoara.

Dupa sanatate si dragoste exista trei valori importante in viata noastra care se intrepatrund si se influenteaza reciproc:

FERICIRE * SUCCES * SCHIMBARE

Aceasta interdependenta este cheia succesului in viata. Analizeaza in profunzime acesta triada si vei constata ca putem sa schimbam toate lucrurile in bine daca ne schimbam noi.

Articolul acesta se bazeaza pe idei pline de forta dintr-o carte de exceptie scrisa de un om care mie mi-a schimbat viata. Cartea se numeste "Sapte strategii pentru obtinerea bogatiei si fericirii" si este scrisa de Jim Rohn unul din cei mai buni specialisti in afaceri si motivatie din America. Am avut onoarea sa particip la o serie de conferinte sustinute de Jim Rohn la Paris si Sevilia si m-am gindit sa va ofer posibilitatea de a va inspira din experienta si intelepciunea acestui om care a contribuit la succesul unor companii renumite in intreaga lume: Standard Oil, General Motors, Herbalife, Ibm, Xerox , etc.

TRAIESTE-TI VIATA CU STIL
Fii fericit cu ceea ce ai in timp ce urmaresti sa obtii ceeace iti doresti.

Succesul insemna sa dezvolti un stil de viata si un venit deasupra mediei. Pentru asta este nevoie sa devii o persoana deasupra mediei.
Incearca sa faci in asa fel ca stringerea ta de mina sa fie deasupra mediei, modul in care surizi sa fie deasupra mediei, intensitatea de a cuceri sa fie deasupra mediei, interesul pentru ceilalti sa fie deasupra mediei. Aceasta va schimba totul !

Stilul de viata este o arta = arta de a trai

Stilul de viata este hotarirea deliberata de a savura si de a te bucura de toate experientele si posibilitatile oferite de viata. Incearca sa stai cit mai mult timp in preajma unor oameni de succes. Vei gasi inspiratia si motivatia de care ai nevoie pentru a-ti trai viata cu stil.
Stilul de viata inseamna cultura, sa apreciezi o muzica buna, dansul, arta, literatura, teatrul. Este gustul pentru rafinat, unic, frumos.
O viata traita cu stil nu inseamna cantitate; inseamna atitudine, actiune, idee, descoperire, bucuria de a trai, dragoste, prietenie, dorinta de a deveni o persoana de profunda valoare. La urma urmei ce inseamna bogatia fara caracter, industria fara arta, cantitatea fara calitate, si posesiunile fara bucurie?

Cheia fericirii nu inseamna mai multi bani!

Nu poti cumpara stil cu bani. Nu poti cumpara bun gust cu bani. Cu bani poti cumpara doar "mai mult". Mai multi bani te vor trimite mai repede la destinatie. Mai multi bani vor face doar sa fii mai mult decit esti deja. Asa ca, daca esti inclinat sa fii nefericit, te vei simti mizerabil inconjurat de lux si de multi bani. Daca esti rautacios bogatia te vor face sa devii o teroare.

Nu iti cheltui toti banii odata. Economiseste si cumpara ceva deosebit.Banii dati pe nimicuri se pot aduna intr-o mica avere. Pentru o persoana rafinata, calitatea este mult mai importanta decit cantitatea.

Imaginea ta conteaza si te ajuta in drumul spre succes.

Daca este necesar trebuie sa faci schimbari pentru a deveni persoana de care este nevoie pentru realizarea viselor tale.
Imaginea ta include multe aspecte de care trebuie sa ai grija : atitudinea, tinuta, aspectul exterior. Intreaga ta fiinta trebuie sa emane: distinctie, prestanta, optimism, echilibrul interior, sanatate, prosperitate, cinste, profesionalism.

Oamenii te judeca dupa felul in care arati. Prima impresie este decisiva!

Aspectul exterior iti pune in valoare personalitatea si trebuie sa se caracterizeze prin rafinament si bun gust.
Pentru a avea succes trebuie sa fii atractiv, sincer, fermecator, sa transmiti incredere si siguranta. Zimbeste si vei gasi calea de acces spre oamenii cei mai dificili. Expresia de pe chipul tau este hotaritoare.
Efectul zimbetului este atotputernic dar numai acel suris sincer care vine din interior si incalzeste inimile. O veche zicala spune: "voi merge pe acest drum o singura data, deci nu ma voi da in laturi de la orice binefacere pe care pot s-o aduc sau orice cuvint amabil pe care-l pot rosti. Daca amin sau neglijez sa fac astfel nu voi mai avea aceasta sansa caci nu voi mai trece pe aici".

Pasiunea si emotiile

Emotiile sunt cele mai puternice forte aflate inauntrul nostru. Permite pasiunii si emotiilor tale sa iasa la lumina si transmite-le oamenilor. Nu le ascunde. Sub puterea emotiilor oamenii pot realiza lucruri extraordinare. Ziua in care permiti emotiilor sa iti hraneasca dorinta este ziua care iti va transforma total viata.

Va doresc sa nu treceti pe linga "sansa vietii" si sa aveti bucuria de a trai macar o data in viata "betia succesului".

Cuvintele lui Jim Rohn ar putea reprezenta un prim pas si o sursa de inspiratie: "Succesul inseamna a raspunde invitatiei la schimbare, la crestere, la dezvoltare si la devenire o invitatie de a te duce intr-un loc mai bun pentru a cistiga o pozitie mai avantajoasa. Succesul inseamna sa faci din viata ta ce vrei! Ce vrei de la viata ta ? Aceasta este marea intrebare!"

Realizat de Adriana Beldie
Pentru mai multe informatii despre autoare vizitati site-ul "www.slabire-sanatate.ro"

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Cariera