Secretul succesului: Sa ai stil!

Pentru fiecaruia dintre noi exista o zi care ne poate schimba viata. De multe ori trecem pe linga sansa vietii fara sa ne oprim. Nu uitati ca nici o intilnire nu este intimplatoare si in orice moment vi se poate oferi o ocazie unica !

Cu totii ne dorim sa traim macar o data "betia succesului".
Admiram cu o invidie ascunsa succesul celor din jur, care ni se pare inaccesibil si de cele mai multe ori ne gindim cu o resemnare trista: "a avut noroc" sau "este foarte talentat" sau "a avut relatii". Din pacate nu ne punem intrebarea: cita munca se ascunde in spatele acestui succes, cite renuntari, cite nopti nedormite, ce sacrificii a facut acest om?

Ideea de succes este perceputa in mod diferit de fiecare dintre noi. Pentru majoritatea oamenilor succesul inseamna multi bani. Pentru altii, nevoia de apreciere, de recunoastere, nevoia de a fi cel mai bun este mult mai importanta decit satisfactia pe care o ofera banii. Cred ca cei mai fericiti, sunt oamenii pentru care succesul se confunda cu pasiunea pentru munca pe care o desfasoara.

Dupa sanatate si dragoste exista trei valori importante in viata noastra care se intrepatrund si se influenteaza reciproc:

FERICIRE * SUCCES * SCHIMBARE

Aceasta interdependenta este cheia succesului in viata. Analizeaza in profunzime acesta triada si vei constata ca putem sa schimbam toate lucrurile in bine daca ne schimbam noi.

Articolul acesta se bazeaza pe idei pline de forta dintr-o carte de exceptie scrisa de un om care mie mi-a schimbat viata. Cartea se numeste "Sapte strategii pentru obtinerea bogatiei si fericirii" si este scrisa de Jim Rohn unul din cei mai buni specialisti in afaceri si motivatie din America. Am avut onoarea sa particip la o serie de conferinte sustinute de Jim Rohn la Paris si Sevilia si m-am gindit sa va ofer posibilitatea de a va inspira din experienta si intelepciunea acestui om care a contribuit la succesul unor companii renumite in intreaga lume: Standard Oil, General Motors, Herbalife, Ibm, Xerox , etc.

TRAIESTE-TI VIATA CU STIL
Fii fericit cu ceea ce ai in timp ce urmaresti sa obtii ceeace iti doresti.

Succesul insemna sa dezvolti un stil de viata si un venit deasupra mediei. Pentru asta este nevoie sa devii o persoana deasupra mediei.
Incearca sa faci in asa fel ca stringerea ta de mina sa fie deasupra mediei, modul in care surizi sa fie deasupra mediei, intensitatea de a cuceri sa fie deasupra mediei, interesul pentru ceilalti sa fie deasupra mediei. Aceasta va schimba totul !

Stilul de viata este o arta = arta de a trai

Stilul de viata este hotarirea deliberata de a savura si de a te bucura de toate experientele si posibilitatile oferite de viata. Incearca sa stai cit mai mult timp in preajma unor oameni de succes. Vei gasi inspiratia si motivatia de care ai nevoie pentru a-ti trai viata cu stil.
Stilul de viata inseamna cultura, sa apreciezi o muzica buna, dansul, arta, literatura, teatrul. Este gustul pentru rafinat, unic, frumos.
O viata traita cu stil nu inseamna cantitate; inseamna atitudine, actiune, idee, descoperire, bucuria de a trai, dragoste, prietenie, dorinta de a deveni o persoana de profunda valoare. La urma urmei ce inseamna bogatia fara caracter, industria fara arta, cantitatea fara calitate, si posesiunile fara bucurie?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Cariera